Life Dental Spa deschide in curand o noua clinica in Bucuresti

Publicat pe 14 Ianuarie 2020
Conceptul Life Dental Spa se extinde, deschizandu-se o noua clinica stomatologica in Bucuresti! Clinica stomatologica Life Dental Spa este prima din Romania care a introdus concepul de dental spa, un loc unde stomatologia clasica a fost inlocuita cu stomatologia holistica.

Stomatologia holistica este un nou suflu adus in practica medicala dentara, ce presupune cateva idei de baza care transforma tratamentul clasic intr-unul modern, care vizeaza omul ca intreg.

Uita de durere, de disconforul sedintelor la stomatolog si de recidive!

Noua locatie Life Dental Spa

Situata in zona Piata Victoriei, pe strada Frumoasa, noua locatie va gazdui o parte din echipa de medici stomatologi specialisti ai echipei Life Dental Spa. Tratamentele holistice promovate cu succes de catre medicul fondator al clinicii Life Dental Spa, dr. Cristina Obreja, medic specialist in laser stomatologic, au facut ca numarul de pacienti sa creasca din ce in ce mai mult.

Gratie multumirilor pacientilor, review-urile echipei Life Dental Spa au fost la cel mai inalt nivel, facand ca cererea pentru tratamentele dentare cu laser, lipsite de durere si prietenoase cu organismul, sa fie din ce in ce mai cautate.

Pentru a putea oferi in continuare cele mai bune tratamente stomatologice si pentru a urma cu responsabilitate principiile holistice, conducerea Life Dental Spa a decis deschiderea unei noi locatii, marindu-se astfel si echipa de #LifeDentisti.

Succesul stomatologiei holistice

Deviza principala a dental spa-ului nostru este ca tratam OAMENI, nu doar DINTI. In acest sens, tratamentele stomatologice efectuate in cadrul clinicii Life Dental Spa vizeaza intregul organism, specialistii nostri fiind atenti la comunicarea medic-pacient, pentru a face din experienta la cabinetul stomatologic din Bucuresti o placere.

Un pilon important al practicii medicale in cadrul clinicii Life Dental Spa presupune ca tratamentele stomatologice sa fie efectuate astfel incat sa fie luati in considerare factorii fizici, psihici, comportamentali si ai stilului de viata.

Pentru echipa de #LifeDentisti este esential ca pacientii sa inteleaga ca in urma unui tratament stomatologic efectuat cu succes, trebuie sa se schimbe si anumite obiceiuri cotidiene, pentru a elimina si cauza care a dus la aparitia problemei dentare.

Este important sa tratam si cauza, nu doar efectul! Este important sa tratam si cauza, nu doar efectul!

Stomatologia holistica merge mana in mana cu ultratehnologia moderna, astfel ca tratamentele efectuate de catre #LifeDentist-ii nostri sunt realizate cu ajutorul laserului stomatologic. Tratamentele holistice cu laserul stomatologic sunt efectuate la cel mai inalt nivel, gratie beneficiilor pe care laserul dentar le aduce in prim plan, si anume:

Efectul minim-invaziv, prietenos cu tesuturile dentare

Lipsa completa a durerii din timpul tratamentului – pacientii nostri au uitat de stresul anesteziei

Stimularea regenerarii – efectele tratamentului sunt vizibile inca de la bun inceput, dupa primele sedinte

Efectul bactericid – nu mai exista riscul aparitiei complicatiilor si recidivelor

Cu ajutorul laserului dentar pot fi tratate urmatoarele probleme dentare:

-carii- fara freza, fara ace si fara durere! Plombele estetice, de culoarea dintelui, sunt non-toxice!

-gingivite- vindecate in 1-2 sedinte de tratament

-parodontoze- tratate cu 2-4 sedinte de protocol holistic laser, NON-CHIRURGICAL

-extractii si implanturi dentare asistate laser

-albire dentara laser- singura care nu afecteaza smaltul dintilor!

Alege echipa de profesionisti Life Dental Spa

In curand, in noua locatie, echipa Life Dental Spa se va mari, specilistii nostri pregatiti profesional la cel mai inalt nivel putand ajuta si mai multi pacienti care sufera de afectiuni precum carii dentare, gingivita, parodontoza, si nu numai!

Tratamentele laser efectuate conform principiilor stomatologiei holistice sunt din ce in ce mai cautate de catre pacienti, gratie multiplelor avantaje. Pacientii care aleg Life Dental Spa uita de durere, de complicatii, bucurandu-se de tratamente cu plombe non-toxice si cu materiale biocompatibile intr-un mediu confortabil, prietenos, unde pot comunica usor cu echipa de #LifeDentisti.

Programeaza-te ACUM si beneficiezi de 100 Ron reducere la tratamentele laser - reducere valabila pentru pacientii noi ai clinicii!

Bucura-te de cele mai moderne tratamente stomatologice, la cel mai inalt nivel!

Domenii: Lifestyle

Digital Workforce SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →