Liga Liceelor Playerfy își desemnează campioana primei ediții: Colegiul Național Ion Neculce

Publicat pe 1 Mai 2024
După două luni de pregătiri, de întreceri aprige și momente memorabile, Liga Liceelor Playerfy a ajuns la un final triumfal. Turneul final a oferit un spectacol sportiv de neuitat, culminând cu victoria Colegiului Național Ion Neculce, care a devenit campioana primei ediții a acestei competiții sportive.

Primul meci al zilei a fost un thriller absolut, unde Spiru Haret a revenit spectaculos de la 0-3 împotriva lui Gheorghe Lazăr, câștigând cu 4-3 în ultimele secunde și calificându-se în semifinale. Emoțiile au continuat cu meciul dintre Goethe și Ion Barbu, unde Goethe a obținut o victorie la limită, 5-4, asigurându-și și ei un loc în semifinale.

În alt meci decisiv din sferturi, Matei Basarab a trecut dramatic de Tudor Vladimirescu cu 3-2, în timp ce în ultimul sfert al zilei, Neculce a terminat la egalitate, 3-3 cu Șincai, impunându-se la penalty-uri și completând careul de ași.

Semifinalele au fost la fel de încărcate de tensiune și emoție. Matei Basarab a învins Spiru Haret la penalty-uri după un egal 2-2, în timp ce Neculce a demonstrat o forță impresionantă, învingând Goethe cu 6-2 și asigurându-și un loc în marea finală.

Finala mare dintre Ion Neculce și Matei Basarab a fost punctul culminant al turneului, oferind un meci electrizant plin de răsturnări de situație și emoție pură. Ion Neculce, condusă inițial cu 0-1, a revenit și a câștigat cu 2-1 în ultimele secunde, cucerind titlul în fața unei săli pline.

Pe lângă competiția principală, a avut loc și un meci demonstrativ care a adus împreună sportivi și artiști într-o confruntare amicală, dar plină de spectacol. Echipa Sportivilor, cu Lucian Sânmărtean și Florin Gardoș, a învins echipa Artiștilor, condusă de Macanache și Otravă, cu scorul de 8-4. In meci au mai jucat, printre altții și Cristi Pulhac, Gabi Cânu, Andrei Ciobanu, Shurubel & Bogdan Ciudoiu pe de o parte și Sebastian Dobrincu, Keed, Ciprian Stoica (Improved Football) pe de altă parte.

Video aici: https://www.facebook.com/EurosportRO/videos/416371357849499

Cu peste 150 de meciuri amicale și 1.500 de elevi înscriși în prima fază de Preselecție și Pregătire, cu 32 de meciuri oficiale organizate la Sala Apollo în Faza Grupelor și la Turneul Final, Liga Liceelor Playerfy a fost mai mult decât o competiție de fotbal; a fost o celebrare a sportului, a tineretului și a comunității.

Un proiect realizat cu ajutorul DECATHLON România, SIXT Always YES, Generali România, KUGOO România, NEVERSEA, Football Museum, Pilot Books, Vitamin Aqua, Tesla Electronics, precum și ISMB, FRF și Consiliul Elevilor București.

Parteneri media: Prosport si Eurosport.


PRICE COMMUNICATION

Agentie de PR

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!