Little Prints - alături de persoanele care trec în noua etapă, cea de parenthood

Publicat pe 26 Aprilie 2021
Momentul în care un cuplu se transformă într-o familie și devin implicit mamă și tată, totul se schimbă. Totul parcă devine mai frumos și viața capătă un alt sens. Aceste clipe trec proaspeții părinți prin toate stările, de fericire, îngrijorare, panică, extaz. Partea mai grea apare atunci când trebuie făcute anumite achiziții pentru cel mic. Bebelușii au nevoie de multe elemente, accesorii și spații pentru odihnă, special create pentru ei.

Little Prints este alături de părinți cu produse destinate celor mici, din materiale baby friendly și cu un design inovator, care să faciliteze utilizarea. Este dificil să știi de la început ce trebuie cumpărat, de aceea pe site este disponibilă varianta de newborn, o categorie cu elemente esențiale pentru bebelușii abia veniți pe lume

Trei elemente necesare unui nou-născut

Pe site-ul Little Prints sunt disponibile foarte multe produse utile. Totuși, există câteva elemente care trebuie să existe încă de la început în casă pentru confortul bebelușului. Primul dintre acestea este baby nest-ul. Acesta este un spațiu restrâns, destinat orelor de somn. Are un design inedit și oferă copilului siguranță, datorită marginilor ridicate. Fiind primele zile când ia contact cu lumea exterioară, acesta trebuie să simtă mereu că este în siguranță, într-un spațiu cât mai restrâns. În acest fel copilul se va simți protejat chiar și atunci când nu este în brațele mamei. Baby nest-ul poate fi un spațiu potrivit pentru cei mici pentru momentele când mergeți în vizită, deoarece poate fi transportat foarte ușor. Un al doilea element important este păturica celui mic.

Little Prints are disponibilă o gamă variată de astfel de produse hipoalergenice din care părinții pot alege. Culorile acestora sunt elegante și unele au detalii cusute sau imprimeu cu flori, fructe sau margini creponate. Acestea sunt din bumbac 100%, fiind un material calitativ și moale, potrivit pentru astfel de articole. Ultimul element important este suzeta.

Little Prints a fost primul din România care a adus produse de bebeluși de la brandul premium Bibs. Dispune și de produse de aceeași calitate precum Konges Slojd, Mushie sau Finn + Emma. Suzetele marca Bibs au un design inedit, cu marginile spre exterior, astfel încât contactul cu pielea bebelușului să fie minim. În acest fel cel mic nu se irită. Sunt disponibile pentru 3 categorii de vârstă și trebuie schimbate o dată la câteva săptămâni, pentru o igienă adecvată și pentru a nu afecta dentiția.

Toate aceste produse alături de multe altele sunt disponibile pe site. Pentru mai multe informații sau plasare de comenzi, puteți trimite un e-mail la adresa hello@littleprints.ro.

Domenii: Afaceri

SC EUROPEAN ADVERTISING HOLDING SRL

eAdvertising .generating top results

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!