Little Prints, locul produselor de top pentru copilul tău

Publicat pe 31 Martie 2021
Little Prints este magazinul destinat exclusiv bebelușilor, cu un portofoliu de produse și accesorii premium. În gama lor găsim produse semnate Finn + Emma, Mushie sau Bibs, fiind unul dintre cele mai căutate magazine de profil de către publicul larg, fiind primul care a adus aceste branduri în România.

Calitatea este obiectivul principal al celor de la Little Prints, iar acest aspect se observă prin brandurile pe care le adoptă, acestea fiind de talie internațională. Cu ce produse vine Little Prints Gama de produse nu se oprește doar la renumitele suzete Bibs, au un orizont mult mai larg precum păturici, seturi de lenjerie pentru pătuț, produse baby nest, accesorii, îmbrăcăminte, produse must-have pentru bebeluși.

Suzetele Bibs sunt renumite pentru calitatea lor, fiind confecționate din latex 100% natural, care este un material moale și flexibil care nu creează disconfort sau deformări în ceea ce privește dezvoltarea cavității orale. Acestea sunt disponibile în 3 dimensiuni (0-6 luni, 6-18 luni, 18+ luni), adaptate pentru fiecare perioadă de dezvoltare a copilului. Un aspect important este acela că tetina suzetei imită forma sânului mamei, ceea ce oferă o încredere și un confort bebelușului.

Mai mult decât atât, ele nu ating pielea din jurul gurii să o irite, motiv pentru care sunt acceptate foarte rapid de către bebeluș. Disponibile în mai multe culori, cu un design elegant și simplist, unele fiind realizate și cu inel fosforescent potrivite pe timpul nopții, suzetele Bibs sunt un accesoriu ideal pentru bebeluși. Lilttle Prints încântă atât mamele cât și bebelușii cu produsele lor premium, fiind tot timpul în tendințe și totodată foarte atenți la orice detaliu.

Este important ca bebelușul să aibă parte de o atenție desăvârșită, mai ales în primele luni din viață, deoarece acesta trebuie să se dezvolte cât mai sănătos.

Calitatea fiecărui produs în parte este esențială pentru ai oferi confortul necesar. Little Prints știe să facă diferența și are grijă ca bebelușul tău să fie fericit în fiecare zi. Toate acestea le poți descoperi pe site-ul celor de la Little Prints, pentru a te inspira pentru a face alegerile perfecte pentru copilul tău!

Contact: 0725766847

Luni-Vineri 10:30-16:00

hello@littleprints.ro

Domenii: Afaceri

SC EUROPEAN ADVERTISING HOLDING SRL

eAdvertising .generating top results

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!