Little Prints - magazinul online cu produse premium, pentru bebelusi, pe care vei dori sa le cumperi!

Publicat pe 7 Ianuarie 2021
Little Prints este magazinul online in cadrul caruia parintii vor gasi toate cele necesare pentru a le crea celor mici conditii sigure de dezvoltare. Este, daca putem spune asa, un mini mall al articolelor inalt calitative pentru bebelusi. Ceea ce parintii trebuie sa stie neaparat este ca aici gasesc produse semnate de Bibs, Mushie si alti producatori asemenea, de top.

Little Prints este primul magazin online ce a adus in fata publicului din Romania produsele semnate de Bibs si Mushie. Putem spune astfel ca Little Prints a dorit ca tot ce inseamna produse inalt calitative pentru cresterea copiilor sa fie cunoscute si de romani. In capul listei in cadrul acestui magazin online se afla suzetele marca Bibs. Despre acestea primesc cei interesati informatii in cele ce urmeaza. 

Suzetele Bibs au o forma speciala!

Unul dintre principalele aspecte pentru care suzetele semnate de Bibs sunt o alegere inteleapta tine de forma acestora. Ea este una autentica, o dublura perfecta a sanului mamei, motiv pentru care copiii vor accepta cu o mare usurinta aceste suzete.

Totodata, suzetele de la Bibs sunt confectionate din materiale sigure. Amintim aici de silicon sau latex. Parintii trebuie sa stie ca acestea nu contin ftalati sau bisfenol A - materiale ce sunt periculoase pentru cei mici.

Pretul suzetelor disponibile la Little Prints nu este unul de speriat. Ba chiar mai mult decat atat, modelele disponibile sunt impartite pe 3 categorii sugestive: Color, Supreme si Couture. Aici vor regasi parinti interesati suzete pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 0 si 6 luni, 6 si 18 luni, dar si pentru 18 luni plus. Oricum fiecare model disponibil pe site este insotit de informatii cheie, de interes pentru clienti. Mai multe detalii in cadrul site-ului oficial.

Tot despre suzetele semnate Bibs, disponibile la Little Prints, trebuie sa mai stie cei interesati ca pot fi achizitionate in seturi sau individual. Unele dintre modele dispun de inel fosforescent, ceea ce inseamna ca parintii nu vor mai pierde prea mult timp cautandu-le in miez de noapte.

Little Prints pune un mare accent pe stil, motiv pentru care paleta de culori aferenta suzetelor este una diversificata. Parintii ce vor sa merga la sigur le este recomandat sa investeasca in calitate, mai exact in suzetele de la Little Prints.

Contact Little Prints

0725 766 847

hello@littleprints.ro

Domenii: Afaceri

SC EUROPEAN ADVERTISING HOLDING SRL

eAdvertising .generating top results

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!