Little Prints - pentru mamele ce pretuiesc sanatatea copilului lor

Publicat pe 26 Mai 2021
Little Prints se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si juridice, ce pun accent pe calitatea produselor pe care le foloseste un bebelus. Pana cei mici isi dezvolta anticorpii necesari, sanatatea lor trebuie protejata, de aceea este extrem de important din ce materiale sunt confectionate hainele, jucariile si orice altceva cu care interactioneaza acesta. Acest distribuitor de articole pentru bebelusi pune sanatatea lor pe primul loc, insa fara a face rabat de la design. Articolele de la Little Prints se incadreaza in tendintele anului 2021 si este locul preferat de o multime de cliente ce pun pret atat pe calitate, cat si pe design.

Sanatate, design si preturi accesibile

Little Prints au fost primii ce au adus pe piata romaneasca celebrele suzete Bibs din America. Pe site sunt dispuse 4 categorii de suzete si anume Color, Couture, Supreme si De Lux. Aceste suzete sunt confectionate din materiale 100% naturale si anume latextul si siliconul. Fiecare categorie de suzete are proprietati si forme diferite, iar de acolo clientii pot alege in functie ce anume iti doresc. Paleta coloristica este de asemenea variata, permitandu-le clientilor sa aleaga suzete ce pot fi asortate cu diferite tipuri de tinute pentru bebelus.

Atat suzetele, cat si celelalte produse de pe site, sunt confectionate din materiale ce nu dauneaza in vreun fel pielii sau sanatatii generale ale bebelusului. Clientii mai regasesc aici chiar si bine-cunoscutele produse Mushie, Finn + Emma, Konges Slojd sau chiar articole marca Little Prints. Este bine sa nu riscati atunci cand achizitionati imbracaminte sau alte accesorii pentru copil, fiindca economiile financiare uneori pot veni cu urmari grave. Little Prints aduce produse realizate materiale ecologice sau organice, iar preturile sunt accesibile tuturor. In plus, toate vin cu design-uri la moda, sunt durabile si rezistente.

Dintr-un singur loc puteti comanda toate cele necesare pentru completarea camerei copilului, a garderobei acestuia, cat si accesorii utile ce va pot face viata mai usoara in timpul hranirii lui. Little Prints dispune chiar si de articole lucrate manual, ce pot deveni mici mosteniri pentru generatia viitoare. Accesati www.littleprints.ro sa descoperiti colectiile lor de produse premium.

Contact: 0725766847 hello@littleprints.ro

Domenii: Afaceri

SC EUROPEAN ADVERTISING HOLDING SRL

eAdvertising .generating top results

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!