Little Prints - universul produselor preferate de bebeluși

Publicat pe 1 Martie 2021
Bebelușii știu ce vor și ce nu vor, chiar din momentul sosirii lor pe lume. Pentru ei poate fi destul de înspăimântătoare trecerea de la mediul confortabil, întunecat, cu care s-au obișnuit timp de 9 luni, în pântecul mamei, de aceea la naștere, părinții trebuie să fie pregătiți și echipați pentru a-i face tranziția către mediul exterior mai confortabilă. Little Prints le vine în ajutor atât părinților care sunt la început de drum, cât și celor cu experiență.

Cu ce te încântă Little Prints pe tine și bebelușul tău

Suzetele trebuie să fie nelipsite din arsenal, asta e clar. Nu numai că sunt o diversiune la care apelează părinții când vor să se ocupe de ceva, dar și calmează bebelușul, de cele mai multe ori ajutandu-l să adoarmă. Suzetele celor de la Little Prints vin în cele mai interesante culori, sunt realizate din 100% latex natural, iar forma predispusă spre exterior previne apariția iritațiilor în jurul gurii bebelușului.

Jucăriile de dentiție sunt un must-have, căci în acea perioadă nu numai somnul bebelușului este afectat, ci și al părinților. Gingiile inflamate, la pachet cu mâncărimile și durerile viitoarelor erupții dentare, este una dintre cele mai stresante perioade pentru bebeluș pentru că nu înțelege ce i se întâmplă, starea de disconfort este constantă, iar părinții sunt stresați pentru că nu știu cum să îl calmeze. Folosind jucăriile de dentiție de la Little Prints, cu modele vesele, încântătoare pentru ochii bebelușului, acesta va face din ronțăitul lor, hobby-ul preferat al zilei. Sunt confecționate din materiale non-toxice și sunt sigure. Design-urile jucăușe și culorile sofisticate se potrivesc cu orice ținută în care l-ai îmbrăca.

Având în vedere că este sezonul rece, pe Little Prints găsești chiar și haine pentru această perioadă, pentru bebelușul tău. Pulovere fashion oversize din bumbac organic, combinat cu niște dresuri comode cu fundițe drăguțe, alături de o bonetă cozy și călduroasă, dintr-un material fin ca untul și delicat cu pielea bebelușilor, este un outfit pe care mamele pot opta pentru fetițele demne de un shooting pentru o revistă. În plus, bonetele sunt căptușite, pentru un plus de căldură și confort.

Toate acestea le descoperi pe site-ul celor de la Little Prints, precum și multe altele cu care să-ți încânți bebelușul.

Contact: 0725766847, hello@littleprints.ro

Luni-Vineri 10:30-16:00

Domenii: Afaceri

SC EUROPEAN ADVERTISING HOLDING SRL

eAdvertising .generating top results

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!