Live Residence - un ansamblu rezidențial cu multiple facilități incluse

Publicat pe 31 Martie 2021
Complexul Live Residence este situat pe Calea Giulești, la numărul 413, într-o zonă a Bucureștiului în care predomină casele. Această arteră duce direct la Pasajul de la Podul Grant și la Pasajul Basarab, care fac legătura cu diverse zone de interes ale capitalei.

Ansamblul rezidențial de apartamente noi din București cuprinde 4 imobile cu un număr total de 220 de apartamente, iar primul dintre aceste blocuri este deja ridicat. Locuințele din acest complex rezidențial sunt de tip garsoniere și apartamente de 2 camere, în diferite configurații. Prețul acestora este unul foarte accesibil, comparativ cu media zonei, de peste 1250€/mp de nord-vest a capitalei - dacă achiziționați o locuință din Live Residence, veți plăti doar 1.162€/ mp.

Structura de rezistență a blocurilor din acest complex este pe cadre cu stâlpi și grinzi din beton armat, iar izolația este realizată cu plăci de polistiren de 10 cm grosime. Eficiența energetică a imobilelor din ansamblu este completată de ferestre termopan marca Gealan, cu 5 camere, și fiecare locuință are centrală termică proprie și încălzire prin calorifere. Pereții sunt alcătuiți din cadre de beton și compartimentare interioară cu cărămidă de 15 cm.

Cei ce alcătuiesc comunitatea din Live Residence sunt în general tineri, care se pot bucura de numeroasele facilități pe care dezvoltatorul le include în complexul rezidențial. Astfel, acesta este securizat cu porți proprii și are o piscină și spa pentru locatari, piste de bicicletă, parcări, loc de joacă pentru copii și chiar un spațiu comercial la demisolul primului bloc construit. Așadar, cei ce locuiesc aici pot beneficia de toate aceste dotări, chiar în confortul propriului ansamblu, fără să mai piardă timp în trafic, mai ales în timpul săptămânii de lucru.

Pentru a părăsi totuși zona complexului rezidențial, puteți apela la mașina personală, sau, dacă preferați mijloacele de transport în comun, stația de autobuz se află la doar 8 minute de mers pe jos (650 de metri de ansamblu). Puteți ajunge și la stația de metrou Crângași, însă de data aceasta mergând cu mașina 8 minute.

Pentru a vă face cumpărăturile, în apropierea acestui complex se află Centrul Comercial Auchan Crângași, la doar 6 minute, sau magazine mai mici, precum Mega Image, LIDL sau Carrefour Market; tot în zonă se află mai multe farmacii și Piața Agroalimentară Crângași (la 9 minute de ansamblu), un plus pentru cei care își doresc produse proaspete.

În timpul liber, puteți profita de apropierea de Parcul Crângași, aflat la 8 minute de complex, unde găsiți locuri de joacă, spații verzi, câteva terenuri de sport și mai multe terase; chiar lângă parc se află Lacul Morii, cel mai mare lac antropic din București. Tot în zonă se află și Magic Place Aqua Park, un parc acvatic cu mai multe bazine, tobogane, piscină cu valuri și bar. Pentru animalele de companie, aveți în apropiere de ansamblu mai multe magazine de specialitate, cum ar fi Animax (la 6 minute) sau Pet Mag (1 minut cu mașina ori 9 minute de mers de jos), dar și clinici veterinare (FlipperVet sau Centrul Veterinar Domenii). Țarcuri speciale, unde puteți lăsa câinii liberi, găsiți tot aici, în Parcul Crângași.

Live Residence înseamnă locuințe de calitate, la un preț foarte accesibil; conceptul gândit de dezvoltatorul imobiliar este unul ce include și numeroase facilități în interiorul ansamblului închis, care sporesc confortul comunității tinere, ce se formează treptat aici.


ATELIERUL DE CREATII DIGITALE SRL

Noi cei de la Atelierul de Creatii Digitale ne consideram o agentie de publicitate inovativa, care doreste a oferii clientilor o experienta cat mai completa din punct de vedere al serviciilor....

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!