Livram rapid cartuse imprimanta HP la preturi foarte atractive

Publicat pe 25 Aprilie 2018
Compania Hewlett-Packard este o companie de IT care isi are sediul in California, SUA. Cunoscuta mai degraba sub denumirea abreviata de HP are ca activitate principala, producerea de calculatoare, laptopuri, servere, imprimante, cartuse, etc. HP este singura companie din istorie care a inregistrat venituri de peste 100 de miliarde de dolari

Tonerpro.ro magazin online ce comercializeaza cartuse imprimanta HP

Alaturi de comapania HP, in competitia producatorilor originali de imprimante se regasesc si numele altor companii cunoscute precum: Canon, Epson, Lexmark, Samsung.

Cartusele pentru imprimanta pot fi originale, intalnitesi sub denumirea de OEM, cartuse compatibile si cartusere manufacturate.Diferentele dintre aceste tipuri de cartuse imprimanta HP pot fi de natura calitativa sau pot viza pretul de achizitie.

Specialistii sunt de parere ca cele mai bune cartuse sunt cele originale

Cartusele pentru imprimanta oferite de catre producator sunt considerate avand o calitate superioara și un amestec perfect al culorii. Pretul acestora estei ntr-adevar mai ridicat, insa este direct proportional cu calitatea.

Cartusele compatibile, cu preturi mai mici, sunt furnizate de catre producatori terti, ce investesc permanent in imbunatatirea si perfectionarea acestor produse. Se vor dovedi perfecte in cadrul firmelor cu un volum mare de documente ce necesita printare, tocmai prin prisma pretului avantajos. Cartusele compatibile se gasesc, ce-i drept, la preturi mai scazute decat cartusele pentru imprimanta HP originale, spre exemplu, insa exista riscul ca ele sa nu se potriveasca oricarui model de imprimanta pe care il detineti. Iara ce sta este un mare dezavantaj.

Exista insa probleme recurente aparute la acest tip de cartuse cea mai frecventa fiind tocmai faptul ca imprimanta nu recunoaste cartusul in terorie compatibil.Alte tipuri de probleme mai sunt blocarile, dungi pe paginile imprimate, pagini printate cu cerneala slaba sau, dimpotriva, mazgalirea si murdarirea paginilor generate de scurgeri ale tonerului.

Din perspectiva neplacerilor cauzate, nici cartusele remanufacturate nu sunt atat de diferite de cele compatibile, astfel incat daca ar trebui sa le clasam undeva pe o treapta intre cartusele originale pentru imprimanta HP si cartusele compatibile, s-ar situa pe treapta din proximitatea acestora din urma.

Produsele originale, asa cum sunt cartusele pentru imprimanta HP trebuie sa fie achizitionate de pe site-uri de incredere, pentru a nu fi pusi in situatia in care sa platim o suma semnificativa de bani pentru un produs contrafacut, ce se va dovedi total nefolositor.

Cartusele originale au sigiliu de securitate si un cod unic cu ajutorul caruia poate fi verificata autenticitatea lor.

Este deosebit de important de retinut ca atunci cand achizitionam un cartus compatibil sau unul remanufacturat in detrimentul unor tipuri de cartuse imprimanta HP originale, de la producatori, desi suntem atrasi de diferentele de preturi si consideram ca facem o economie inteligenta, acest lucru poate avea serioase repercursiuni asupra imprimantei noastre, putand sa ii produca acesteia defectiunii remediabile. Iar la final, cand vom fi nevoiti sa achizitionam o imprimanta noua, vom descoperi ca toate economiile pe care am considerat ca le facem sunt de fapt un miraj si ca in fond nu au fost deloc o alegere inspirata.

Acceseaza TonerPro.ro si comanda acum tonerul pentru imprimanta ta HP, pentru a fi sigur de calitatea produselor pe care le cumperi.

Pentru mai multe informatii, operatorii Toner Pro pot fi contactati prin:

telefon: +4 021 348 15 19

fax: +4 021 348 16 19

e-mail: comenzi@TonerPro.ro.

Domenii: Educatie

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →