Locuri de munca in strainatate fara comision

Publicat pe 30 Iulie 2017
Cunoasterea unei limbi straine te ajuta sa obtii un loc de munca in strainatate. Piata fortei de munca in strainatate iti ofera oportunitati noi peste hotare.

Anunturile cu locuri de munca in strainatate sunt pline de tot felul de oferte care de care mai tentante, in diferite tari ale lumii. Puteti lucra intr-un mare hotel de lux in strainatate, avand calificare in domeniu.

Multe anunturi ofera detalii despre istoricul firmei respective, iar voi trebuie sa cautati si pe forumuri sa obtineti pareri despre cine a mai lucrat acolo. Unii chiar au avut noroc gasind locuri de munca foarte bine platite, de unde au pornit in viata si s-au ridicat, acest lucru nefiind posibil la noi in tara, din pacate.

Desi nu numai la noi rata somajului este in crestere, angajatorii din strainatate cauta romani care vor sa se angajeze.

De ce cauta europenii mai mult romani? Deoarece sunt platiti cu mai putin. Majoritatatea romanilor cauta locuri de munca in strainatate, unde sa munceasca in cuplu, sa traiasca acolo. Pentru aceasta, multi angajatori din strainatate au venit cu oferte tentante si ofera astfel de locuri de munca pentru cupluri, in domeniul ingrijirii varstnicilor, ai copiilor, muncii casnice sau in agricultura. De exemplu, am intanit o familie de romani care lucrau in Italia, el sofer la firma pe care o detineau acei angajatori, iar sotia facea menajul in casa unde locuiau . Un avantaj este si faptul ca ei au mai multa incredere daca te prezinti ca o familie.

Ca agent de vanzari in centrele comerciale poti gasi locuri de munca in strainatate, insa acest post este mai mult sezonier, cu durata de angajare intre 3 luni si un an. Pentru acest loc de munca este necesar sa cunoasteti foarte bine limba tarii respective.

Foarte bine platite sunt posturile de antrenor sportiv, animator turistic pentru hoteluri, hostess, ghid turistic.

Oferta agentiilor de recrutare in strainatate este foarte mare in acest domeniu in Europa, Canada, SUA, Asia, Australia si pe vasele de croaziera. Daca ati pierdut startul recrutarii pentru acest an al unui astfel de loc de munca in strainatate, puteti aplica de acum pentru sezonul anului urmator.

In Scotia, puteti opta sa va gasiti un loc de munca. Modul de trai de acolo, cu siguranta va fi o experienta unica. Tara are o economie puternica, cu oportunitati foarte bune in domeniul tehnologiilor electronice. Aceasta tara ofera locuri de munca pentru emigranti, in domeniul jocurilor pe calculator, textilelor, modei, etc. Nivelul de trai de aici este mult mai ridicat decat in alte zone ale Marii Britanii.

Un loc de munca in strainatate poate fi o oportunitate mare daca ai norocul sa gasesti ceva de lucru in Scotia. Castigurile medii de aici se claseaza printre primele trei locuri intre cele 12 tari si regiuni din Marea Britanie. Chiriile in aceste zone sunt mult mai mici decat in Londra, alimentele sunt deasemenea mult mai ieftine, deci la sfarsitul lunii vei ramane cu mai multi bani in buzunar, decat daca ai lucra in Londra. Desigur, vei gasi oferte mult mai tentante in Londra, dar de ce pleci din tara ta? Sa gasesti un loc de munca in strainatate, unde poti avea un trai mult mai bun, sa ii asiguri familiei ce are nevoie, sa iti construiesti probabil o noua viata, ceea ce nu poti avea in tara ta.

Daca iti cauti loc de munca in strainatate, poti cauta site-uri cu anunturi de munca, care te ajuta sa completezi un CV, iti pune la dispozitie consultanti specializati ce vor gasi cu siguranta un loc de munca potrivit cerintelor tale, aptitudinilor, te ajuta deasemenea sa atasezi toate documentele necesare, sa iti prezinti cat mai bine abilitatile. Astfel de site-uri le poti gasi tastand locuri de munca strainatate, iar sansele sunt mari ca ele sa nu perceapa niciun fel de taxa. Informatiile pot fi atat despre angajatori, cat si despre cei care isi cauta locuri de munca.

Desigur ai intalnit si pareri contra referitoare la locurile de munca in strainatate fara comision, deoarece au fost persoane care au avut experiente neplacute pentru ca nu au verificat inainte societate respectiva, au incheiat o intelegere cu persoana fizica, nu cu societati comerciale ce au personalitate juridica, nu au citit clauzele contractului semnat, plus ca au achitat diferite taxe pe care le-au pierdut.

La I.T.M puteti obtine informatii cu privire la numarul persoanelor care au fost mediate in vederea ocuparii unui loc de munca in strainatate de catre societatea la care doriti sa aplicati, dar si numarul persoanelor care au fost plasate la locuri de munca in cadrul acestei societati.

O societate care lucreaza pentru plasarea candidatilor la locuri de munca in strainatate, nu va percepe niciodata comision de la candidati, ci de la companiile angajatoare.

Atunci cand alegi sa iti cauti un loc de munca in strainatate, pe langa studiul pe care trebuie sa il faci referitor la nivelul de trai in acea tara, salariile platite, chirii, etc, trebuie sa te asiguri ca esti capabil sa te adaptezi conditiilor acelei tari, refritoare la munca, clima, diferentelor de ordin cultural, felul in care este vazuta relatia dintre angajator si angajat.

Experienta comunista a lasat oarecum urme in ceea ce priveste modalitatea de lucru. Pentru aceasta, trebuie sa fii o persoana flexibila, sa te adaptezi cu usurinta la modul de lucru din acea tara, la program.

Daca reusesti sa te adaptezi cu succes la toate acestea si ai reusit sa iti gasesti un loc de munca foarte bun in strainatate, cu siguranta vei incuraja si alte persoane din jurul tau sa o faca. Nu toti au acest curaj sau nu toti sunt nevoiti sa o faca.

Oricare ar fi alegerea ta, locurile de munca in strainatate vor fi intotdeauna o oportunitate buna sa te dezvolti, sa traiesti in medii diferite, mai ales daca mergi cu familia. Cu siguranta nu va fi ca in tara ta, legat de cultura, obiceiuri, preieteni, dar va fi o experienta noua, iti va deschide mintea si este posibil sa te acomodezi cu succes.

Un loc de munca in strainatate este locul ideal sa te dezvolti, sa capeti experienta si sa vezi altfel viata!

Domenii: HR

JOBSLIST.RO

jobslist.ro - Website destinat publicarii si promovarii anunturilor cu oferte de angajare si a locurilor de munca vacante din tara si din strainatate.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →