LTJ Trademark devine membru al International Trademark Association (INTA)

Publicat pe 15 Iunie 2021
Suntem foarte încântați să anunțăm că LTJ Trademark a devenit membru al International Trademark Association, începând cu Iunie 2021.

Proprietatea intelectuală este principalul domeniu de practică al LTJ Trademark și este dedicată susținerii mărcilor comerciale și a proprietății intelectuale conexe pentru a proteja companiile și pentru a promova businessul/afacerile echitabil și eficient. 

INTA este cea mai mare asociație mondială a deținătorilor de mărci comerciale și a specialiștilor în dreptul proprietății intelectuale, creată pentru a promova protecția drepturilor consumatorilor și a proprietarilor de mărci comerciale. În prezent, INTA reunește mai mult de 6.500 de organizații din 185 de țări, care reprezintă peste 34.000 de profesioniști, inclusiv deținători de mărci din marile corporații, întreprinderi mici și mijlocii, firme de avocatură și entități non-profit. 

„Aderarea la Asociația Internațională a Mărcilor este un pas important pentru LTJ Trademark, demonstrând că firma noastră împărtășește misiunea și valorile de bază ale INTA: protecția eficientă a mărcilor comerciale și a proprietății intelectuale conexe pentru a încuraja încrederea consumatorilor, creșterea economică și inovația”, a declarat Cristina Ticu-Jianu, Partener Coordonator al LTJ Trademark. 

Despre LTJ Trademark 

LTJ Trademark este divizia de proprietate intelectuală a LTJ & Partners, înregistrată din 2005 la Camera Națională a Consilierilor în Proprietate Industrială din România, care este concentrată pe înregistrarea, protejarea, aplicarea și apărarea drepturilor referitoare la mărci comerciale și drepturi de autor, oferind cunoștințe aprofundate privind proprietatea intelectuală, împreună cu resursele și experiența firmei noastre de avocatură.

Contact:

Str. Col. Corneliu Popeia, nr. 36, sector 5, București

Telefon : (+4) 021 335 82 88 / (+4) 031 069 99 03/4

Email : office@ltj.ro

Website: www.ltj.ro

Domenii: Afaceri

BUSINESS MIND SRL

BusinessMind este o platformă de resurse care ajută firmele din Romania să se dezvolte prin proiecte inovative dedicate departamentelor de Vânzări, Financiar & Marketing.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!