Luansa Forwarding - furnizorul tau de sisteme de ridicat, chingi, cabluri, lanturi, carlige.

Publicat pe 17 Noiembrie 2019
S.C LUANSA FORWARDING S.R.L actioneaza in domeniul comertului industrial si va pune la dispozitie o gama completa de produse tehnice aplicabile in sectorul de activitate al multor societati.

S.C LUANSA FORWARDING S.R.L actioneaza in domeniul comertului industrial si va pune la dispozitie o gama completa de produse tehnice aplicabile in sectorul de activitate al multor societati. Mai jos gasiti aceasta gama de produse:

SISTEME DE RIDICAT  

- Palane: manuale, electrice, pneumatice;

- Winch-uri manuale, electrice, pneumatice, auto, tirfoare

- Chingi: textile, circulare, tubulare, de ancorare ;

- Cablu: de tractiune, de ancorare, bride, intinzatoare ;

- Lanturi si dispositive de lanturi; accesorii;inele cu filet pentru ridicare, chei tachelaj (toate tipurile), carlige ;

- Dispozitive de ridicare din chingi textile, cablu metalic sau lanţuri ;

- Transpaleţi manuali cu diferite tipuri de roţi şi capacităţi de la 1000 kg la 2500 kg;

- Stivuitoare manuale şi electrice având capacităţi de la 1000 kg până la 1500 kg ce ridică până la cota de 4500 mm;

 - Motostivuitoare de diferite capacităţi şi înălţimi de ridicare;

- Mese hidraulice manuale şi electrice, ce asigură un flux de producţie excelent, sau asigură o egalizare de nivel acolo unde aceasta este necesară. Se pot livra în diverse variante constructive (simplă-dublă-triplă foarfecă orizontală şi verticală, îngrădită etc);

 - Diverse dispozitive atasabile la furcile stivuitoarelor, sau independente de acestea care servesc în diferite aplicaţii logistice (macarale girafa, dispozitive pentru transport butoaie, dispozitive pentru paleţi).

- Altele: clesti tabla, scripeti, cricuri hidraulice, cricuri cu cremalieră, magneti, grinzi ridicare, macarale, sfori, franghii, parama, papuci de cablu, rasina de montaj Wirelock.

FURTUNURI DE PRESIUNE SI FURTUNURI INDUSTRIALE  

- Furtunuri aer/apa/chimice/alimentare

- Sertizari furtunuri DN5-DN40

- Reductii, nipluri, cuple, robineti hidraulici

ECHIPAMENTE INDIVIDUALE DE LUCRU SI PROTECTIE , ECHIPAMENTE PSI

- Imbracaminte de lucru (salopete simple, salopete cu pieptar, halate doc rotar, combinezoane, veste vatuite, jachete iarna, sorturi, jambiere, cotiere, genunchiere sudura, centura lombo-abdominala, burtiera, costum sablare, etc).

- Imbracaminte si accesorii antistatice,antiacide,ignifuge, impermeabile (pelerine) sau de inalta vizibilitate - Incaltaminte de lucru si protectie (cizme noroi, cizme pescar, cizme albe, cizme imblanite, bocanci cu talpa si bombeu metalic, pantofi cu talpa si bombeu metalic, supraincaltaminte folie PVC).

- Echipamente PSI (hidranti,furtun,pichete,stingatoare,reductii,racorduri,robineti).

OBIECTIVE: Inca de la infiintarea www.luansa.ro, obiectivul nostru de baza a fost si va ramane acela de a asigura servicii de inalta calitate in conformitate cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile precum si de a creste satisfactia clientului. Suntem convinsi ca putem prospera si evolua doar prin indeplinirea dorintelor clientilor nostri. Tocmai de aceea utilizam toate resursele de care dispunem pentru ca, la final, sa prezentam un produs de cea mai buna calitate.

 

RECOMANDARE: Un client multumit reprezinta o foarte buna forma de promovare. Aceasta este probabil explicatia pentru faptul ca majoritatea clientilor noi ne contacteaza datorita recomandarii firmei de catre clientii vechi. Este un lucru de care suntem mandri, dar care in acelasi timp ne face sa fim atenti. 

Domenii: Afaceri, Constructii

CIUCA D.G. VALERIU PFA

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →