Lucendi.ro este și offline: s-a deschis magazin fizic

Publicat pe 12 August 2019
Reprezentanții magazinului online de corpuri de iluminat cu LED Lucendi.ro anunță deschiderea magazinului fizic și, pe cale de consecință, pătrunderea în sistemul fizic de vânzare a echipamentelor de iluminat cu LED. Astfel, o plajă mai largă de clienți poate beneficia de beneficiile tehnologiei LED.

Unde se află noul magazin al ownerilor Lucendi.ro

Magazinul fizic nou deschis se află la Doraly Expo Market, șos. București-Urziceni nr. 16-31, în Afumați, jud. Ilfov - la marginea zonei metropolitane a Bucureștiului, între Voluntari și Afumați, la nici 2 kilometri de Centura Bucureștiului.

În complexul Doraly Expo Market, noul magazin al celor de la Lucendi este situat în Pavilion P5, Magazin nr. 31. Acolo sunt expuse cele mai interesante, dorite și utile produse din sfera corpurilor de iluminat cu LED.

Astfel, business-ul se adaptează nevoilor clienților și face o mutare strategică ce va menține la cote mari orientarea către client. Necesitatea funcționării unui magazin fizic de tehnologie LED, în mediul offline, în paralel cu un magazin online, a fost cauza luării acestei decizii care s-a și materializat.

Câte tipuri de leduri sunt în București

Bucureștiul reprezintă o piață locală în care noile tehnologii prezintă interes crescut atât în rândul companiilor, cât și în rândul persoanelor fizice, pentru consum personal și casnic. Nu este de mirare că tehnologia LED a cucerit piața locală: corpurile de iluminat și mobilierul cu LED încastrat devin, încet și sigur, literă de lege, datorită avantajelor pe care le are.

Pe piață există LED-uri COB (chip on board – chip montat pe suprafața bazei), SMD (surface mounted LED – montat la suprafață) și MicroLED (o variantă încapsulată de COB). Cele MicroLED și COB sunt asemănătoare ca performanțe, iar SMD este o variantă mai des întâlnită fiindcă emite lumină nici prea slabă, nici prea puternică, deci perfectă pentru interioarele locuințelor obișnuite.

Despre Lucendi.ro

Pentru clienți, Lucendi.ro are destule opțiuni, indiferent de tipurile de LED-uri cerute în București sau de către bucureșteni, ilfoveni și de peste tot din țară. Becuri, corpuri de iluminat de exterior, corpuri de iluminat de interior, corpuri speciale de iluminat pentru birou - toate fac parte din oferta magazinului online Lucendi.ro și unele dintre ele pot fi regăsite și în acest proaspăt deschis magazin de la Doraly Expo Market.

Compania mai comercializează sisteme solare, sisteme de smart lightning pentru smart homes, dar și mobilier cu LED-uri încorporate, care să redea o notă ultramodernă oricărui spațiu. Toate acestea folosesc tipurile de LED căutate în București.

Despre tehnologia LED

LED (diodă emițătoare de lumină) este o diodă ce emite lumină la polarizare. Ledurile de bază albastre, roșii și verzi pot fi combinate pentru generarea oricărei culori. Iluminatul cu LED este diferit, putând genera confort vizual și neavând efecte nocive asupra sănătății. Fluxul luminos poate fi reglat, durata de viață a diodei este foarte mare și sursa de lumină poate fi poziționată în locuri în care alte corpuri sau sisteme de iluminat nu au posibilitatea. 

Domenii: Imobiliare, Lifestyle

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →