LucInvest.ro – Descopera cei mai rezistenti popi metalici pentru sustinerea constructiilor tale

Publicat pe 28 Aprilie 2017
Experienta constructorilor este principala resursa pentru care procedurile de achizitie pentru diferite produse sunt eficientizate la maximum, astfel incat, siguranta muncitorilor de pe santier sa fie singurul factor pentru care orice proiect de succes sa fie realizat in cel mai scurt timp posibil.

De exemplu, produsele de popi metalici sunt dedicate sustinerii materialelor de turnare sau pieselor dintr-o constructie.

Compania romaneasca Luc Invest, datorita experientei acumulate in peste 11 de activitate investeste in calitatea si utilitatea popilor metalici si comercializeaza astfel de produse dedicate celor mai mici preturi de pe piata de profil.

LucInvest.ro - Experienta si eficienta – Nivelul maxim

Compania Luc Invest este o companie autohtona, experimentata in domeniul constructiilor. Aceasta comercializeaza o gama larga de produse menite a optimiza munca realizata pe santier. Produsele si serviciile distribuite de compania Luc Invest se gasesc la o calitate superioara, reusind astfel sa asigure echipamentele si utilajele necesare pentru ridicarea celor mai inalte si rezistente constructii.

Cumparati sau inchiriati – Visul oricarui constructor

Popi metalici pentru sustinerea temporara a elementelor verticale de constructii;

Numeroase tipuri de utilaje pentru constructii: mini compactor, mini excavator, bobcat, buldo excavator, motocompresor, mini incarcator cu freza;

Diferite tipuri de unelte si scule pentru activitatile dedicate constructiilor;

Structuri de schele metalice – Utilizate pentru constructiile de mari inaltimi;

Cofraje metalice si de lemn – Folosite pentru procesul de turnare de stalpi, fundatii, pereti si diferite alte elemente ;

Planse modulare pentru sprijiniri maluri utilizate pentru sprijinirea malurilor in cadrul lucrarilor de canalizare sau excavare.

Modele de popi metalici disponibile in magazin online LucInvest.ro

Compania Luc Invest detine un portofoliu variat de popi metalici, acestia putandu-se regasi sub diferite modele, forme si marimi. Astfel, produsele de popi metalici pe care ii puteti gasi in stocul companiei Luc Invest sunt :

Furca cu deblocare rapida ;

Furca reglabila ;

Furca de tip ,,U’’ / zincata ;

Clema de prindere grinda H20 ;

Pop metalic cu sistem de tragere-impingere de lungimi de 1,85 - 4,1 metri ;

Pop metalic cu teu / zincat sau vopsit la o lungime cuprinsa intre 0,8 si 5 metri ;

Pop metalic cu placa zincata sau vopsita si o lungime de 0,8-5 metri ;

Pop metalic cu filet exterior cu o lungime intre 1,75 si 5 metri ;

Aceste produse de popi metalici oferite de compania Luc Invest va garanteaza constructii de mare succes, prin intermediul carora sunt eliminate complet riscurile asociate cu ranirea sau accidentarea muncitorilor, in cadrul activitatilor de constructie.

LucInvest.ro – Date de contact

Pentru detalii suplimentare si orice informatii necesare, telefonati la departamentul de relatii cu clientii disponibil la numarul de telefon : 0745 410 817

In plus, aveti posibiltatea sa cunoasteti personal specialistii Luc Invest in cadrul celor doua depozite din tara :

Depozit Buzau - DN2 - E85 nr 79, Loc. Gura Calnaului, Jud. Buzau ;

Depozit Bucuresti - Sos. Oltenitei Nr.181, Popesti - Leordeni, Ilfov, Fosta Fabrica Danubiana.

Domenii: Constructii

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →