LucInvest.ro - Succesul afacerii tale este in mainile noastre: Schele metalice de calitate

Publicat pe 12 Aprilie 2017
Investitorii si dezvoltatorii imobiliari au nevoie de siguranta lucrurilor impecabil facute. Pe de alta parte, constuctorilor le trebuie garantia sigurantei conditiilor de lucru ale oamenilor.

Reteaua nationala de furnizori de schele metalice Luc Invest aduce in prim plan pe piata materialelor de constructii cele mai bune produse si servicii pentru a le oferi calitatea si siguranta tuturor partenerilor sai.

Siguranta oamenilor inainte de orice!

Schelele sunt coloana vertebrala a lumii care incepe maine. O schela trebuie sa te duca de la bun inceput cu gandul la stabilitate. Siguranta inainte de toate. Da, dar nu numai! Timpul inseamna bani, asa ca o constructie solida trebuie inaltata intr-un mod inteligent, intr-un perioada cat mai scurta cu putinta, cu un buget optim si cu cele mai calitative materiale de pe piata.

Schelele metalice, aceste structuri solide vitale in orice santier de constructii, sunt acum si mai accesibile investitorilor de orice fel.

LucInvest.ro - De peste 10 ani, cei mai buni de pe piata

Dezvoltand, de mai bine de 10 ani, in timp real servicii eficiente de initiere si concretizare a celor mai importante proiecte din domeniul constructiilor, si numarandu-se printre primele societati din Romania importatoare de echipamente si utilaje de specialitate, Luc Invest ofera antreprenorilor si constructorilor produse si servicii de top, la cel mai inalt nivel, iar cifra mare de afaceri a companiei este o dovada a faptului ca produsele si serviciile sale sunt cautate si apreciate.

In plus, firma va pune la dispozitie transportatori, astfel incat materialele sa ajunga in cele mai bune conditii la punctul de lucru in care va aflati, inclusiv in afara Bucurestiului.

Servicii de top - Produse premium - Preturi imbatabile

Pentru Luc Invest nu conteaza cat de mare este anvergura proiectelor. Solutiile profesionale puse la dispozitie de companie, tehnologia adaptabila oricaror conditii, calitatea produselor si garantia sigurantei constructorilor garanteaza succesul celor mai complexe lucrari.

Nu risca siguranta echipei! - Alege solutiile companiei Luc Invest

Echipamentele companiei sunt testate periodic si nu prezinta riscuri! Schelele Luc Invest sunt structuri modulare practice, usor de asamblat si de demontat.

Produsele oferite de Luc Invest pot fi adaptate planului arhitectural al cladirilor in constructie. Ele au aplicabilitate in cazul constructiilor de reabilitare cladiri, instalare sisteme de hidro sau termoizolatii. Sunt protejate impotriva coroziunii si dispun de toate accesoriile necesare unei imbinari cat mai sigure.

Un alt avantaj al schelelor Luc Invest este acela ca structurile sunt usor de transportat, avand picioare reglabile si podele metalice.

Si asta nu e tot. Luc Invest va pune la dispozitie o echipa de profesionisti care va avea grija de fiecare particularitate a proiectului!

Gasiti pe pagina www.lucinvest.ro la sectiunea servicii si produse, detalii care va vor face sa realizati investitii de calitate pentru orice proiect in domeniul materialelor de constructii.

Alege siguranta la inaltime, alege schelele metalice de la Luc Invest!

Pentru informatii suplimentare, telefoneaza la numarul: 0745 410 817

E-mail: office@lucinvest.ro

Adresa Depozit Bucuresti

Soseaua Oltenitei numarul 181 / Popesti-Leordeni / Ilfov (Fosta Fabrica Danubiana)

Domenii: Constructii

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →