Mădălina Hagiu, antreprenor în serie "femeia în afaceri este echilibrul unui business sănătos"

Publicat pe 28 Martie 2023
Cum reușește o femeie să jongleze între două afaceri și viata de familie?

Mădălina Hagiu, antreprenor în serie "femeia în afaceri este echilibrul unui business sănătos"

“ Sunt o susținătoare înfocată a femeii antreprenor. Nu există varianta în care să fim nevoite să alegem - ori viață personală, ori viață profesională. Putem avea tot ce ne dorim. Putem avea ȘI, ȘI, nu ORI, ORI!” ne-a mărturisit spus Mădălina Hagiu, Partner WEEX Global și co fondator MEJ Jewelry.

Mădălina este o fire activă implicată în multiple proiecte profesionale care reușesc să îi pună în valoare atât latura pragmatică cât și cea creativă.

Antreprenoarea activează în prezent în compania WEEX Global, o companie de success din domeniul consultanței fiscale și a serviciilor financiar-contabile din România.

Compania WEEX Global și-a asumat, de mai bine de douăzeci de ani, misiunea de a susține sute de afaceri din cele mai variate domenii, de a-i ajuta pe manageri să înțeleagă și să-și crească cifrele, oferind servicii uneori revoluționare și educând mii de antreprenori în a trece la nivelul următor.

Cât despre serviciile pe care compania le oferă pieței din România, WEEX Global, a creat nenumărate servicii special concepute și adaptate pieței din țara noastră, servicii integrate de expertiză, contabilitate, consultanță fiscală și de business, atât pentru afaceri cu vechime, cât și pentru antreprenori la început de drum, precum și soluții smart-casual de resurse umane și management financiar.

Compania a reușit să iasă în față, prin numeroase atribute, plecând de la sisteme integrate de obiective, procese și activități cu un grad de digitalizare foarte ridicat, organizare modulară pe niveluri de competențe astfel încât fiecare client din portofoliu să beneficieze de echipe complete, indiferent de complexitatea sau simplitatea activității sale până la nivelul avansat al limbii engleze pe care fiecare angajat îl deține.

Mai mult decât atât, WEEX Global s-a remarcat prin parteneriatul în proiectul Stup Banca Transilvania pentru serviciile financiar contabile și prin unicitatea pe piața din România, oferind cursuri și workshop-uri de educație antreprenoriala, financiara, contabila, administrative, dedicate clienților din portofoliul companiei.

Iar cu atât mai mult, poate fi văzut ca un one stop shop de servicii integrate complementare precum: înființare, sedii fizice sau virtuale, cash pooling, servicii juridice, ssm sau medicina muncii.

Profesionalismul și eforturile companiei i-au adus o creștere medie anuală de peste 35% în ultimii 4 ani, iar cifra de afaceri pe care compania o deține în prezent, la nivel de grup, este de 500 mii de euro proveniți exclusiv din servicii financiar contabile.

Portofoliul de clienți ai WEEX Global, cuprinde peste 50 de clienți aparținând de grupuri multinaționale din diferite țări europene, Asia și America. Iar departamentul de management al resurselor umane servisează peste 1000 de salariați.

Echipa WEEX Global este formată din oameni serioși, care își fac treaba conștiincios, molipsindu-i și pe cei din jur cu professionalism și bunăvoința care îi caracterizează.

Mădălina ocupă poziția de team leader al departamentului HR, fiind expert în legislația muncii și partener în cadrul companiei Weex Global, unde are plăcerea de a interacționa zilnic cu oamenii, cu nevoile lor și de multe ori cu dorințele și aspirațiile acestora.

Setea de a transmite cât mai mult din experienta dobândit până în prezent, pentru binele și profitabilitatea afacerilor clienților, este pentru Mădălina cea mai mare satisfacție.

Boost-ul de motivație pentru realizarile antreprenoarei, vine de la partenerul ei de business și în același timp de viață.

“Horatiu Hagiu m-a ghidat în această meserie frumoasă și recunosc că se simte tare bine când înveți de la unul dintre cei mai buni.” a spus Mădălina.

Cel de-al doilea business condus de Mădălina împreună, brand-ul Mej Jewellery, se adresează femeilor puternice și senzuale, femeii dinamice care se iubește și vrea să fie iubită.

Povestea bijuteriilor Mej are la bază iubirea pentru femeie, pentru frumos, pentru feminitate. Este un proiect de suflet, axat pe bijuterii personalizate, o mare parte dintre ele fiind lucrate manual, fiecare piesă fiind specială în felul ei.

“Ne-am pus intenția de a dărui suflet bijuteriei, ca fiecare clientă să se regăsească în povestea și simbolistica acesteia. Punem în ele sufletul și energia noastră. Știm că bijuteriile noastre atrag atenția, admirația și buna dispoziție, schimbând imediat starea femeilor care le poartă.”

Parteneriatul dintre cele două fondatoare, are o fundație puternică, o prietenie frumoasă ce durează de 23 de ani.

“MEJ ne-a unit și mai tare pe mine și pe partenera mea, așadar lucrurile au venit firesc și continuă la fel pentru că noi ne completăm foarte bine.” a spus Mădălina.

Ceea ce face bijuteriile MEJ cu adevărat deosebite, este confecționarea acestora, din aur, multe dintre ele având și pietre prețioase - diamante. O parte dintre bijuterii sunt lucrate manual, iar fiecare este unică în felul ei.

“Ideile sunt ale noastre, designul fiecărei piese având o poveste aparte. În ultimii ani ne-am focusat pe o creștere a vizibilității în spațiul online, lucru care a adus mult mai mulți clienți, mai multă satisfacție și evident ne-am atins și scopul, acela de a face un business de succes din această pasiune.” a spus Mădălina.

Ca obiective viitoare, pentru anul 2023, ne dorim ca MEJ să susțină cât mai multe femei să “iasă în față”, să se lase văzute, admirate, auzite, să strălucească.


Elite Business Women SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!