Macarale de tip spider pentru ridicarea și montajul sticlei

Publicat pe 27 Mai 2021
Dacă sunteți proprietarul unei firme de construcții și sunteți în căutare de utilaje foarte moderne pentru realizarea lucrărilor de construcții, vă recomandăm să analizați oferta magazinului online marden.ro. Acest magazin online vă oferă atât posibilitatea de a închiria macarale de tip C4 cât și posibilitatea de a le cumpăra în mod direct, tot de aici.

 Macaralele Hoeflon C4 comercializate de magazinul online www.marden.ro sunt macarale compacte și au o putere mare de ridicare. Înălțimea de ridicare poate ajunge până la 22 m, dețin un soft inteligent care este foarte ușor de folosit, se pot utiliza oriunde și sunt foarte ușor de transportat.

 Acest model de macara reușește sa atingă înălțimea maximă în doar 3 minute.

 Este foarte simplu să beneficiați chiar acum de serviciile de inchiriere macara pentru montaj sticla. Este suficient să formați numărul de telefon de contact 0747.524.618 sau să trimiteți un mesaj la adresa de email de pe site. Un reprezentant al acestui magazin online va trimite oferta solicitată, în cel mai scurt timp posibil.

 Pot fi utile macarale de acest tip pentru montarea sticlei?

 Acest model de macara poate fi folosit cu succes la montarea sticlei la înălțime, fără probleme. Mai mult decât atât, magazinul online vă oferă inclusiv posibilitatea de a cumpăra dispozitive de ridicat cu vid: CladBoy CB4, CladBoy Compact GB-500, CladBoy Compact 4Flex, RotaBoy GB-500, VIAVAC Compact, VIAVAC GBX și Crane Arm.

 VIAVAC GBX

Este un dispozitiv foarte modern de ridicat cu vid care este util pentru montarea sticlei. Funcționează pe baza unei baterii reîncărcabile, este robust, conține mânere solide de protecție și este compact ca formă. Datorită ventuzelor și extensiilor detașabile, acest dispozitiv este ușor de ajustat în funcție de dimensiunile sticlei. Greutatea proprie este de 85 kg și poate ridica greutăți de până la 800 kg.

 CLADBOY Compact GB-500

 Este un alt tip de dispozitiv de ridicat cu vid foarte folositor pentru ridicarea panourilor de tip sandwich de perete. Poate fi prevăzut inclusiv cu telecomandă, dacă este nevoie. Există multe tipuri de dispozitive CladBoy de dimensiuni și caracteristici tehnice diferite: GB 500, GB-750, GB2-250, GB2-375.

 VIAVAC COMPACT

 Este tot un dispozitiv eficient și modern, foarte folosit pentru ridicarea sticlei. Pot fi ridicate inclusiv panouri de tip sandwich cu ajutorul dispozitivului VIAVAC COMPACT, fără probleme.

 Deține o baterie reîncărcabilă si poate fi prevăzut inclusiv cu telecomandă.

 Care sunt caracteristicile tehnice ale macarei de tip HOEFLON C4?

 Capacitatea acestui model de macara performanta este de 2350 kg, dimensiunile ei sunt 2,8m x 0,75m x 1,82m, unghiul de înclinare este de 20 grade, presiunea la nivelul solului este de 0,59 kg/cm2, motor în 3 cilindri, 1500 rpm, motor electric 230V.

 Serviciile de vanzare macara pentru montaj sticla pot fi contractate la fel de simplu ca și serviciile de închiriere macara pentru montaj sticlă. Solicitați imediat detaliile necesare începerii unei colaborări avantajoase de durată!

Domenii: Afaceri

EDCORA IT SERVICES SRL

Reunim cele mai importante tehnici și tactici de optimizare si promovare online. Edcora transformă bugetul de promovare din cheltuială în investițe profitabilă. EDCORA iți oferă soluția perfectă...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!