Majorel Romania iși extinde portofoliul de clienți, cu un nou proiect la Brașov

Publicat pe 21 Iunie 2019
Luna aceasta, Majorel România inaugurează un nou proiect alături de unul dintre liderii pe piață în industria culinară online. Noul proiect creează 60 de locuri de muncă, urmând ca până la finalul anului să se ajungă la 120 de oameni.

Noul client achiziționat este numărul 1 în Spania și are o prezență globală în Canada, Spania, Norvegia, Danemarca, Mexic, Brazilia, Franța, Elveția, Italia, Noua Zeelandă, cu sediul central în UK, de aceea nevoile lingvistice pe acest segment sunt variate.

‘Suntem la începutul unei noi aventuri într-un domeniu dinamic și foarte atractiv. Este incredibil ce se întâmplă în spatele unui meniu pe care userii îl văd într-o aplicație. Acolo se întâmplă de fapt magia, coordonarea, acuratețea, astfel ca la finalul comenzii tot ce trebuie să faci este să te bucuri de un serviciu ca la carte. Sunt foarte încrezător în acest proiect, mai ales datorită faptului că regăsesc multe dintre valorile noastre în cultura clientului. Faptul că suntem centrați pe oameni și pe calitatea serviciilor, pentru mine aceste două elemente sunt un garant al succesului. ‘ declară Tudor Teodoridis, Service Delivery Manager, Majorel România.

Compania Majorel caută oameni cu sau fără expriență, care au cunoștințe medii sau avansate de limbi străine precum: franceză, spaniolă, italiană. Se oferă training-uri, cursuri de limbă și oportunitatea de a lucra într-o multinațională cu multe oportunități de creștere în carieră.

‚Partea grozavă la acest proiect este că suntem determinați să ajutăm oamenii care au dificultăți în a găsi un loc de muncă, fie că le lipsește experiența, fie că nivelul de limbă străină nu este cel dorit. În acest proiect avem toate tool-urile necesare să creăm un spațiu de lucru în care învățarea și dezvoltarea angajaților sunt pe primul loc. Așadar, tot ce avem nevoie de la oamenii care vor să lucreze alături de noi este dorința de a învăța.’

declară Tudor Teodoridis, Service Delivery Manager, Majorel România.

Majorel România a fost oficial recunoscut ca Angajator de Top în 2019 pentru excelență în condițiile de lucru și pentru oportunitățile în dezvoltarea profesională pe care compania le oferă angajaților, dacă vrei să faci parte din această companie, trimite CV-ul tău pe  jobs.romania@majorel.biz

Urmărește Majorel România pe Facebook sau Linkedin.

Majorel este unul dintre principalii furnizori de BPO din întreaga lume. Are peste 48.000 de persoane în 28 de țări din întreaga lume, cu poziții de lider de piață în Europa, Orientul Mijlociu și Africa, având în același timp o prezență puternică în Asia și America. Majorel proiectează și produce soluții personalizate pentru diferite tipuri de business-uri, acoperind o gamă largă de procese comerciale prin oferirea de servicii integrate. Acestea includ toate serviciile legate de crearea și distribuirea produselor tipărite și a suporturilor de stocare digitală, precum și gestionarea datelor, asistență pentru clienți, servicii CRM, gestionarea lanțului de aprovizionare, distribuție digitală și servicii financiare, precum și servicii IT personalizate și calificate.

Majorel reunește întreprinderile Bertelsmann și Saham din întreaga lume, inclusiv Arvato CRM Solutions, Group Group, ECCO Outsourcing și Pioneers Outsourcing. Grupul a avut venituri anuale de 1,2 miliarde de euro și peste 500 de clienți la nivel global în multe sectoare industriale. Pentru mai multe informații despre Majorel vizitați: www.majorel.com

Domenii: Afaceri, HR

Majorel România

Majorel proiectează, oferă și diferențiază experiența clienților în numele câtorva dintre cele mai respectate companii din lume. Oferă o comunicare clasică a clienților, precum și soluții digitale,...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!