Manichiuristele pot întreține de acum salonul de acasă cu produsele de la Nolia Shop

Publicat pe 24 Noiembrie 2020
Având în vedere cum se modifică legea privind restricțiile pe timp de pandemie, cariera manichiuristelor pare să fie compromisă. Cele ce aleg să își limiteze numărul de cliente și, eventual, să își mute salonul acasă au nevoie în continuare de produse extra calitative. În acest sens, magazinul online Nolia Shop este o recomandare.

Indiferent de felul în care pandemia evoluează, femeile nu pot să pună stop mersului periodic la saloanele de înfrumusețare. Nici nu se aduce discuția cum că manichiura ar trebui neglijată doar pentru că măsurile în vigoare sunt stricte. Tot procesul poate avea loc de acasă, atât timp cât persoana în cauză dispune de aparatura necesară. 

Nolia Shop - magazinul tuturor manichiuristelor!

Nolia Shop este un reper pentru manichiuristele din România pentru toate produsele înalt calitative pe care le pune la dispoziție. În acest fel, Nolia Shop susține demararea unui plan de afaceri în acest domeniu de activitate. Având în vedere ce fel de produse oferă, saloanele ce folosesc produsele de la Nolia Shop cunosc din start succesul absolut.

Nolia Shop este despre profesionalism, despre soluții de actualitate și despre diversitatea opțiunilor de produse. Oferă pentru al său public colecții interesante de produse pentru realizarea manichiurii. La mijloc este vorba de calitate germană, așadar oricine poate încerca produsele de pe noliashop.ro.

Instrumente, oje, geluri și alte produsele necesare manichiuristelor

Nolia Shop oferă toate cele necesare pentru întreținerea și realizarea unei manichiuri perfecte, rezistente și de impact. Amintim aici printre altele de instrumentele strict necesare pentru îngrijirea și pregătirea unghiilor, colecții parcă infinite de oje semipermanente și geluri UV, aparatură performantă cu timer pentru realizarea perfectă a manichiurilor și nu doar atât. Accesoriile pentru manichiură se regăsesc de asemenea în stocul vas de pe noliashop.ro.

Pentru că lista de produsele de la Nolia Shop este diversă, trebuie neapărat amintit și de kit-urile Nolia cu care manichiuristele interesate pot intra în contact dacă accesează magazinul oficial anterior menționat.

Personalul Nolia Shop poate fi contactat prin e-mail nolia@noliashop.com. Pentru informații comenzi este disponibil numărul de telefon 004 0753 504 472, dar și adresa de e-mail orders@noliashop.com.

Domenii: Afaceri

SC EUROPEAN ADVERTISING HOLDING SRL

eAdvertising .generating top results

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!