Manifestul femeii antreprenor despre succes, eșec și reconstrucție

Publicat pe 7 Septembrie 2023
Din 9 Septembrie 2023 Clubul EBW se redefinește și aduce împreună business & dezvoltare personală, public speaking & sport, brand personal & image making cu profesioniști din fiecare domeniu

Scrisoare manifest de la o femeie antreprenor

Puternică, Autentică, Asumată care normalizează viața reală în detrimentul perfecțiunii afișate pe Instagram 

Vreau să-ți prezint proiectul care m-a desăvârșit ca om, femeie, profesionist, misiune personală.

Sunt Bianca Tudor, antreprenor, Business Advisor, de 16 ani în mediul de afaceri.

Probabil m-ai văzut măcar o dată într-un eveniment, la TV, radio sau la biroul nostru creativ din Str. Madrid, la sala de sport,  în campanii de CSR, voluntariat sau strângere de fonduri.

Un performer, cum ar spune psihologii. De la sport, la business, la public speaking, networking, etichetă și eleganță, energie și carismă.

La 19 ani am plecat de acasă, singură pentru studii la București, o lună mai târziu m-am angajat într- o companie multinațională, știind că nu pot fi o povară financiară pentru mama mea care m-a crescut și educat singură. Probabil de aici si îndreptarea mea către women empowerment și independența financiară a femeilor.

Ai ghicit, lucram part time, eram studentă de nota 10 și voluntară în ONG-uri, uneori dormeam 1-2 ore, mergeam la examene, la birou și din nou învățăm pentru următorul examen,  ritmul  celor  5 ani de corporație, studii, voluntariat.

La 25 de ani eram dezamăgită profund de politica din corporații și am decis să fac altceva în paralel, ceva care să dea o voce femeilor ca mine - ambițioase, tinere, inteligente, cu personalitate, vocale, muncitoare, vizionare și performante.

Am intrat în proiectul Egalității de Șanse între femei și bărbați al Comisiei Europene în 2013

În 2014 am creat Female Leadership Organisation - o platformă de mentorat pentru femeile din Corporații care sunt în poziții de management și middle management DAR doresc MAI MULT - să ajungă în poziții de top management.

În 2015 am creat Elite Business Women, un Club de Afaceri pentru femei antreprenor cu viziunea de a-l duce la nivel internațional. Cu ultimul salariu din multinațională am plecat la drum.

În 2016 eram în plin avânt cu fenomenul Elite Business Women Club.

Timp de 5 ani am fost într-o mișcare teribilă, am plecat din București cu acest curent de  women empowerment și am ajuns la Constanța, Sibiu, Timișoara, Cluj, Iași, Londra, Lisabona, Roma, Milano, Bruxelles, Dubai, Palestina, peste 300 de evenimente și 10.000 de femei antreprenor.

Am creat parteneriate, colaborări valoroase și am făcut diplomație la nivel înalt.

Am vorbit pe scene cu Ambasadori și Președinți de țară în UK, Portugalia, Croația, Palestina, Dubai.

Am fost dată afară pe ușă și am intrat pe geam, făcând strategii și parteneriate, fără să îmi încalc principiile și verticalitatea.  M-a costat scump,  merită și voi face mereu la fel.

Am creat produse și business pentru a scala Clubul EBW, am devenit antreprenor și Consultant de Comunicare și Business.

Am adus în România World Business Anges Investment Forum în calitate de Senator.

Si am dus România ca bună practică prin EBW Club în Europa și Emirate.

În 2020 a venit pandemia - cu o echipă de 10 oameni și un business bazat pe evenimente offline, eram în mare PERICOL.

Am susținut afacerea 1 an din venituri proprii, dar NU am uitat să fac și VOLUNTARIAT - am creat Celula de Criză pentru IMM-uri, am atras fonduri în campania SCUT pentru spitale, ore gratuite de consultanță, webinarii și evenimente online pentru a ajuta mediul de afaceri.

În 2021 am creat ELITE Consulting & Communication, agenție de Consultanță & Comunicare de Business.

Eram într-un proces crunt de transformare personală, profesională, emoțională și în prag de faliment financiar, căci afacerile nu mergeau din cauza pandemiei.

În 2021 am luat-o de la capăt, cu o echipă nouă, un model nou de business și un proiect ce viza domeniul de investiții și investitori - Dubai Investors Round Table dar și consultanță de business & comunicare prin Business 360.

În 2023, după 16 ani de business, lucrăm cu drag și mândrie pentru Dezvoltare de Business 360 cu liderii de piață din domenii precum: turism, fashion, HORECA, contabilitate, sănătate,  training & dezvoltare lingvistică și suntem:

Primul Club de Afaceri feminin din România cu prezență internațională în EU & UAE

Singurul Club de Afaceri feminin din România care a dezvoltat o rețea de investitori privați & VC funds

Primul Club de Afaceri cu un program de Dezvoltare de Business 360 – Online, Offline, Presă.

Doar în București Clubul a reunit afaceri de peste 20 milioane de EUR.

De ce spun toate acestea?

Ca să știi că NU ești singură, suntem un CLUB de FEMEI ANTREPRENOR

Ca să știi că FEMEIA ANTREPRENOR nu primește totul de-a gata și nu este ocolită de greutăți, piedici, eșecuri, crize existențiale.

Cu toate acestea, dacă eu am reușit și TU poți.  FEMEIA ELITE este a "masterpiece", nu se poate cuprinde cu mintea neșlefuită și sufletul închis.

Din 9 Septembrie 2023 Clubul EBW se redefinește si aduce împreună business & dezvoltare personală, public speaking & sport, brand personal & image making.

De ce toate aceste elemente?

Ce m-a ajutat să creez un proiect revoluționar, pe lângă know how-ul celor 7 ani de multinaționale, au fost:

- Construcția de brand personal, crearea unei imagini de profesionist în piață prin comunicare de business, public speaking si o imagine corectă de business woman inclusiv prin ținute de business elegante, de aici recomandarea de a lucra cu un consultant de imagine.

De asemenea, niciodată fără sănătate nu vei crea business, fac sport zilnic si lucrez cu coach-i si terapeuți pentru mindset. 

Așadar am adus la EBW, dezvoltare personală și sport, pe lângă instrumentele de business deja existente.

Scrisoare manifest de la o femeie antreprenor

Puternică, Autentică, Asumată care normalizează viața reală și face women empowerment din 2015


Elite Business Women SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!