Marco Eichhorn preia conducerea hotelurilor Radisson Blu Bucuresti si Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence

Publicat pe 1 Octombrie 2018
Pasionatul hotelier se întoarce la Radisson Hotel Group.

Radisson Hotel Group, unul dintre cele mai mari grupuri hoteliere din lume, cu un portofoliu care include opt branduri distincte și peste 1.400 de hoteluri, anunță numirea lui Marco Eichhorn în funcția de Director General pentru două hoteluri din capitala României. Cu o experiență de peste 20 de ani în industria hotelieră, acesta va prelua conducerea hotelului Radisson Blu din București (487 de camere) și a Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence (210 camere), începând cu 1 octombrie 2018.

Marco, care până de curând a fost Director General al Soho House Istanbul, se întoarce la Radisson Hotel Group după 1 an și 2 luni. Activitatea sa în cadrul grupului a început în 1997, la Radisson Blu Hotel din Hamburg, pentru ca apoi să aibă diverse funcții în hoteluri Radisson Hotel Group din Marea Britanie, Africa de Sud și Croația. În 2013, Marco a fost numit pentru prima dată în funcția de Director General la Astrakhan, Rusia și apoi la o stațiune rusă de pe litoralul Mării Negre și la Radisson Resort & Residences Moscow Zavidovo. De asemenea, a condus echipa de la Radisson Blu Hotel Belorusskaya, Moscova, până în august 2017. 

Yilmaz Yildirimlar, Senior VP al Radisson Hotel Group pentru Europa Centrală și de Sud a declarat: „Îl cunoaștem de mulți ani pe Marco Eichhorn și apreciem stilul său dinamic de conducere. Cariera sa este un exemplu excelent despre cum sunt promovați oamenii talentați în cadrul companiei. Suntem foarte încântați să îl primim înapoi în familia noastră”. 

Marco Eichhorn, care este nerăbdător să lucreze din nou pentru Radisson Hotel Group, a declarat: „Piața dintr-un oraș în plină dezvoltare ca Bucureștiul este cu siguranță extrem de animată, și exact acest lucru o face atât de incitantă. Voi aduce experiența mea din diferite piețe și cele mai bune practici în noua funcție de Director General de la București. De abia aștept să încep lucrul cu echipele mele pasionate din hotel pentru a le oferi oaspeților cele mai bune servicii Yes I Can!SM ale noastre.” 

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați paginile de internet:  

https://www.radissonblu.com/hotel-bucharest/

https://www.parkinn.com/hotel-bucharest

###

CONTACTE MEDIA:

Iulia Hoinaru

Iulia Hoinaru, Cluster Marketing & PR Manager, Radisson Blu Hotel Bucharest and Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence

iulia.hoinaru@radissonblu.com

Martin Melzer

Martin Melzer, Director PR & Communication, Central & Southern Europe

martin.melzer@radissonhotels.com

Renu Snehi

Vice President, Corporate Communications, PR & Reputation Management

renu.snehi@radissonhotels.com

DESPRE RADISSON HOTEL GROUP

Radisson Hotel Group™ (fost Carlson Rezidor Hotel Group) este unul dintre cele mai mari grupuri hoteliere din lume, cu un portofoliu care include opt branduri distincte și peste 1.400 de hoteluri în folosință și în proces de deschidere la nivel internațional. Portofoliul Radisson Hotel Group cuprinde Radisson Collection™, Radisson Blu®, Radisson®, Radisson RED®, Park Plaza®, Park Inn® by Radisson, Country Inn & Suites® by Radisson și prizeotel. Oaspeții pot beneficia de noul program rebranduit Radisson Rewards™, (anterior Club Carlson SM), un program global de fidelitate care asigură metode unice și personalizate de a crea momente memorabile, importante pentru oaspeții noștri. Programul Radisson Rewards asigură beneficii de excepție pentru fidelizarea oaspeților noștri, planificatorilor de întâlniri, agenților de turism și partenerilor de afaceri. Radisson Meetings™ oferă o varietate de spații complet echipate, cu conexiune Wi-Fi rapidă și gratuită, tehnologie audio/video și contacte la fața locului care să ofere unicitate fiecărui eveniment. În cadrul Radisson Hotel Group și la hotelurile cu licență de funcționare în cadrul sistemelor sale lucrează peste 95.000 de angajați la nivel mondial.

Pentru mai multe informații, vizitați www.radissonhotelgroup.com/media.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/radisson-hotel-group/

Instagram (Angajați): https://www.instagram.com/radissonmoments/

Instagram (Hoteluri): https://www.instagram.com/radissonhotels/

Twitter (Corporație): https://twitter.com/radissongroup

Twitter (Hoteluri): https://twitter.com/radissonhotels

Facebook: https://www.facebook.com/radissonhotels

YouTube: https://www.youtube.com/radissonhotelgroup

Domenii: Turism

S.C. Bucuresti Turism S.A. / S.C. Radisson Blu Hotel

Situat pe Calea Victoriei, Radisson Blu Hotel, Bucharest este cel mai mare hotel de cinci stele din Bucuresti. La numai 20 de minute distanta de Aeroportul International Henri Coanda si 15 minute...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!