Maria Nilă sprijină rinocerii aflați în dificultate

Publicat pe 29 Septembrie 2020
MARIA NILĂ nu crede că animalele ar trebui să facă parte din vanitatea umană, motiv pentru care toate produsele sunt certificate vegan și netestate pe animale.

Cu toate acestea, aceasta filozofie nu oprește crearea produselor.

Caritatea este unul dintre stâlpii de susținere, de aceea MARIA NILĂ colaborează cu asociația THE PERFECT WORLD FOUNDATION pentru a proteja și oferi ajutor în lupta împotriva crizei ecologice globale, prin sprijinirea animalelor pe cale de dispariție.

 

Din cauza braconajului persistent, populația rinocerilor a scăzut cu 95% în ultimii 40 de ani. Din cei 25.000 de rinoceri rămași în sălbăticie, 80% trăiesc în Africa de Sud, unde aproximativ 1.000 sunt uciși de om în fiecare an. Din momentul în care o femelă a fost ucisă, puiul rinocer trebuie să fie salvat în 24 de ore pentru a supraviețui. Pentru a compensa trauma pierderii mamei și pentru a se reabilita, rinocerii trebuie să dezvolte legături sociale și să primească o nutriție adecvată, precum și asistența veterinară adecvată.

În colaborare cu PERFECT WORLD FOUNDATION, MARIA NILĂ este mândră să sprijine CARE FOR WILD RHINO SANCTUARY, o organizație sud-africană care se concentrează pe salvarea, tratamentul și reabilitarea puilor  de rinocer. Când rinocerii sunt suficient de maturi pentru a fi reintegrați în sălbăticie, aceștia sunt eliberați într-o zonă protejată, departe de potențialii braconieri și alte amenințări.

Alegând MARIA NILĂ, faceți un pas către o lume mai prietenoasă: activitățile de caritate de anul trecut au dus la o donație de 50.000 de euro către CARE FOR WILD RHINO SANCTUARY. Organizația depinde pe deplin de donații și această contribuție a facilitat îngrijirea a trei noi pui orfani de rinocer, acțiune care nu ar fi fost posibilă fără această donație.

Începând cu 18 septembrie, afișe cu fotografii realizate la CARE FOR WILD RHINO SANCTUARY de cunoscutul fotograf Peter Gehrke, vor putea fi achiziționate de pe marianila.com ca o acțiune finală pentru rinocerii din acest an. Toate încasările se îndreaptă către reabilitarea puilor de rinocer, Anchor si Yster.

 

Anchor este un pui de rinocer sălbatic, cu multă energie! Salvat la vârsta de aproximativ o săptămână, este cel mai tânăr rinocer din sanctuar. La numai 3 săptămâni de la salvarea lui Anchor, Yester a fost găsit în stare critică după ce mama sa a fost ucisă de braconieri. 

 

Până când echipa să ajungă să-l salveze pe Yster, puiul de rinocer s-a ascuns în tufiș. După aproximativ 2 km, acesta a întâlnit brusc o turmă de elefanți agresivi, care se îndrepta spre el. Sprijinit de un oficial din Kruger Park, s-au făcut încercări de a distrage turma, dar temându-se pentru viața sa, puiul de rinocer a fugit într-o alta direcție, unde a fost găsit mai târziu stand lângă corpul mamei sale. Yster se recuperează încet, iar speranțe sunt, cu un prieten energic precum Anchor, care nu pare să obosească, el își va recăpăta pofta de viață.

Inițiativa de salvare și recuperare a puilor de rinoceri, o campanie lansată în 2019, de Ziua Mondială a Veganismului, a continuat pe tot parcursul anului trecut și va fi urmată de un nou proiect important pentru următoarele 12 luni. La 1 noiembrie 2020, de Ziua Mondială a Veganismului, Maria Nilă va anunța proiectul caritabil din acest an împreună cu THE PERFECT WORLD FOUNDATION. 

De această dată, MARIA NILĂ a decis să pună în centrul atenției protecția unui anumit mamifer marin cu un risc foarte mare de dispariție. Rămâneți la curent cu modul în care împreună putem face diferența!

Domenii: Lifestyle

SC Field Activation SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →