Marketing de Performanță de la Craft Interactive

Publicat pe 19 Ianuarie 2017
2016 a fost anul decizional pentru repoziționarea agenției, împingând viziunea spre dorința de a deveni cea mai performantă agenție digitală din oraș. Așa că în 2016 am investit în instrumente, infrastructură, training-uri și parteneriate zdravene.

Avem acum

Un mix ideal între marketing și digital cu care adăugam performanță în business-uri, crescând rezultatele partenerilor.

În 2016

Am depășit 700.000 de vizite pe lună implicate în proiectele sau campaniile gestionate de noi, mai mult de jumătate din vizitatori folosesc telefoanele mobile, 40% din trafic e obținut organic și numărăm lunar sute de mii de conversii obținute.

Odată intrați în familia Craft

Clienții primesc acces la instrumente inteligente împreună cu expertiza noastră digitală, având acces în timp real la rezultatele obținute de noi din investiția lor în digital. Suntem o extensie eficientă a marketingului clienților, avem grijă de bugetul lor, rafinăm constant procesul de marketing digital de care ne ocupăm.

Parteneriat strategic cu Google pentru performanță 

Avem un ‚spent’ de aproape 40.000 de eur în Google Adwords pe Search, Mobile și Display Advertising. Suntem așadar agenție Google Partner certificată Adwords pentru gestionarea calitativă a campaniilor online, primind coaching de business și suport de la Google pentru creșterea talentelor noastre, pe care le infuzăm în relațiile cu clienții.

Al doilea parteneriat global

Cu care am obținut una dintre cele mai eficiente soluții de email marketing din lume, cu automatizare și module de inteligență artificială, ce comunică automat prin newslettere responsive în funcție de acțiunile abonaților și nevoile de branding.

Creșterea social media

România are o creștere inedită și penetrează aproape 90% din internauți, simțită și în portofoliul Craft. Gestionăm pagini cu sute de mii de fani, rulăm bugetele în Facebook & Instagram Ads, tot în regim de performanță alături de un mix de comunicare inteligent pentru brandingul în rețele sociale, care au azi cel puternic instrument de targetare.

Abordarea Craft

Analizăm în amănunt business-ul partenerilor, gândim strategia digitală mulată pe nevoile fiecăruia, gestionăm activitățile interne în sistem de project management, având mereu în vedere rezultatele estimate.

Verticale de piață

Deținem expertiză și în diferite verticale de piață unde am activat în ultimii ani, în unele din ele am ajuns în vârf și creștem împreună cu partenerii de acolo. Vorbim de FMCG, Banking, Dezvoltare personală și organizațională, Artă și Cultură, Travel, Going-out, Marketing, Logistică, Medical și Auto.

Însă cea mai frumoasă parte a soluției de performance Craft Interactive e că funcționează pe orice fel de business, aproape oriunde in lume.


Craft Interactive SRL

Construim mixul ideal de soluții digitale integrate, cu care creștem performanța și notorietatea business-urilor.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!