Masatto, relaxarea de care au nevoie și corporatiștii

Publicat pe 13 Septembrie 2021
Munca la birou, viața sedentară, un scenariu ce se repetă constant, înseamnă un minus pentru sănătate. Încep să apară durerile legate de postura incorectă, apar și slabele performanțe.

Munca la birou, viața sedentară, un scenariu ce se repetă constant, înseamnă un minus pentru sănătate. Încep să apară durerile legate de postura incorectă, apar și slabele performanțe. Dintr-o astfel de nevoie terapia prin masaje este benefică și recomandată. Vizitați nu neapărat terapeutul la spa, cât mai degrabă Casa Masatto, acolo unde veți găsi fotoliile de masaj performante.

Mai cu seamă pentru că în ultima vreme a apărut și tot mai popularul concept de work from home, linia subtilă între viața profesională și personală pare să fie greu de depistat. Acasă este locul în care vă adunați energiile, de unde vă luați seva stării de bine. Când vă încărcați de muncă și acasă, totul devine un stres în plus. Ce poate combate asta este orice fotoliu de masaj Masatto!

Terapia masajelor acasă, oricând

Corporatiștii duc o viață sedentară. Muncesc zi de zi, ore în șir, în birou. Prin simpla postură, prin caracteristicile job-ului, prin însăși definiția acestuia sunt predispuși la dureri de spate cel puțin. Asta dacă nu intervine și starea de oboseală psihică și fizică.

Fotoliile de masaj by Masatto au fost concepute tocmai să se plieze perfect pe nevoile omului de generație modernă. Cel care nu are prea mult timp să își programeze în timpul zilei ședințe de masaj. Cel care muncește mult în fața ecranelor. Este conștient de importanța calității vieții și de aceea muncește pentru țelurile sale, însă în egală măsură știe că și starea sa de sănătate este importantă.

Din lipsă de timp, din nevoie de confort, de acces nelimitat la terapia masajelor, oricine devine dornic să dețină un fotoliu de masaj Masatto. Este investiția făcută inteligent pentru răsfățul propriu și ceva mai mult decât atât. Vorbim implicit de tratamente, de terapii prin masare. Cu cât frecvența acestora este mai mare, cu atât și efectele benefice sunt mai bine resimțite.

Durerea de cervicală, una din cele mai comune în cazul celor care adoptă o poziție incorectă la laptop vine asociată implicit cu durerea de cap. Cum poate fi combătută? Prin masaje. Zi de zi, chiar și numai 15 minute pe zi sunt suficiente pentru a acționa asupra mușchilor încordați.

Așadar, descoperiți Masatto și puterea eficientă a mesajelor! Puteți testa astfel de fotolii în showroom sau chiar acasă. Detalii în pagina oficială, masatto.ro.

  • Contact:
  • București
  • Str. Erou Iancu Nicolae, Nr. 97
  • contact@masatto.ro

Domenii: Lifestyle

SC EUROPEAN ADVERTISING HOLDING SRL

eAdvertising .generating top results

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!