Mazda de vanzare prin Leasing Automobile – Povestea marcii care poarta numele unei zeitati

Publicat pe 27 Iulie 2017
Autoturismele Mazda sunt apreciate la nivel mondial pentru controlul si siguranta acestora, producatorul japonez fiind apeciat la nivel mondial pentru modelele construite avand o dinamica excelenta, un design atractiv si un consum redus.

Numeroase modele Mazda de vanzare sunt achizitionate prin sistem de leasing, sistem de buy-back sau chiar prin comanda, in cazul in care modelul dorit nu se afla in stoc.

Brandul Mazda – De la arme pentru armata Japoniei, la fabricarea de masini

Producatorul japonez cu sediul in Hiroshima, Japonia, si-a inceput activitatea sub numele Toyo Cork Kogyo Co., Ltd, in anul 1920, ca si constructor de unelte.

Pe timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial acesta a produs si arme pentru armata Japoniei, urmand ca in 1931 sa lanseze pe piata primul autoturism, Mazda-Go.

Logoul a fost creat pentru prima oara in 1934, iar redenumirea companiei cu numele Mazda simbolizeaza legatura dintre om si natura, zeul Ahura Mazda fiind cea mai mare entitate Zoroastriana.

Modele sport Wankel si Mazda Cosmo au fost comercializate in anii `60, iar la sfarsitul acelui deceniu constructorul japonez intra pe piata din Statele Unite.

Desi toate vehiculele comercializate au purtat numele Mazda, compania a adoptat acest nume in mod oficial abia in 1984.

Anii `70 au fost dezastruosi din punct de vedere al comercializarii autoturismelor datorita crizei financiare. Aceasta a avut ca efect achizitionarea a 25% dintre actiunile companiei de catre firma Ford.

Odata cu aceasta tranzitie, anii `80 s-au resimtit ceva mai gloriosi pentru Mazda, modele 323 si 626 inregistrand un succes notabil in Japonia.

La sfarsitul deceniului, principala competitia a producatorului japonez erau constructorii Toyota si Nissan. Compania, printr-un efort de a-si depasi concurenta, a lansat pe piata din Japonia trei branduri noi: Anfini, Eunos si Autozam.

Leasing Automobile – Cum intru in posesia unui automobil Mazda de vanzare?

Cu peste 15 ani de experienta in comertul de autoturisme noi si rulate, Leasing Automobile satisface pana in prezent chiar si cele mai exigente cerinte ale clientilor sai.

Cele peste 80 de automobile din parcul auto indeplinesc cele mai ridicate standarde de calitate, avand documentele legale si numeroase alte beneficii, in privinta achizitiei.

Masinile sunt importate din tarile vestice, iar alaturi de Mazda puteti gasi si marci precum Toyota, Nissan, BMW, Dacia sau chiar Jaguar.

Leasing Automobile vine in intampinarea clientilor prin multitudinea de modalitati de achizitionare a automobilelor.

Astfel, prin intermediul dealerului auto puteti intra in posesia unui automobil Mazda de vanzare prin:

Leasing financiar;

Sistem de rate;

Sistem buy-back;

Comanda auto.

Consilierii Leasing Automobile intocmesc documentele si concretizeaza demersurile necesare pentru ca procesul de achizitionare sa se desfasoare eficient, in timp util.

Pe platforma online a dealerului auto se gaseste la promotie modelul Mazda CX-5. Fabricat in 2013, dispune de motor Diesel si un rulaj real de 171.000 de km.

Acest model de tip SUV este importat din Germania si are cutie de viteze manuala.

Eleganta este trasatura care defineste aspectul acestei masini. Culoarea albastra iese in evidenta, in timp ce interiorul masinii dispune de scaune de piele cu incalzire de culoare bej si volan din piele.

Inainte de a intra in posesia oricarui automobil, Leasing Automobile efectueaza la predare o revizie gratuita si ofera certificat de buna functionare. In plus, autoturismul poate fi livrat in mod gratuit oriunde in Romania.

Pentru mai multe detalii sunati la numerele:

0741 41 44 88

0741 41 44 66

Sau accesati website-ul: leasingautomobile.ro 

Domenii: Auto

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →