MediHelp continuă în 2019 strategia de consolidare a prezenței la nivel internațional

Publicat pe 13 Decembrie 2018
În 2018, MediHelp Internațional a continuat strategia de dezvoltare prin consolidarea prezenței sale internaționale în Ungaria și în Polonia. La nivel național, compania a înregistrat o creștere a portofoliului de clienți noi cu 35% până la finalul lunii octombrie, datorată, în special, adaptării planurilor de asigurare la cerințele persoanelor fizice sau companiilor care au dorit să introducă în pachetul de compensații și beneficii dedicat angajaților o asigurare privată de sănătate.

Dezvoltarea sustenabilă a MediHelp Internațional se bazează pe o strategie coerentă de business, dar și pe investiția în creșterea echipelor din toate țările în care activează. Scopul principal al demersului este acela de a putea oferi clienților și partenerilor întreaga susținere de care au nevoie, atât în accesarea unei asigurări private de sănătate, cât și în utilizarea sa eficientă.

Planurile noastre pentru 2019 se axează pe susținerea continuă a clienților și partenerilor noștri în efortul lor de a avea o stare de sănătate cât mai bună. Mai mult decât atât, știm că nevoile lor în materie de asigurări private de sănătate se schimbă de la an la an, motiv pentru care lucrăm la revizuirea pachetelor de asigurare oferite pentru a veni cu îmbunătățiri privind beneficiile de care aceștia se pot bucura.

De asemenea, suntem mândri de faptul că anul viitor împlinim 20 de ani de activitate. Pe parcursul celor 2 decenii am investit toată priceperea și dăruirea în a oferi tuturor celor care au nevoie acces facil la asigurări private de sănătate și pachete cu beneficii pe măsura așteptărilor lor, precizează Zahal Levy, Președintele MediHelp Internațional.

 MediHelp Internațional este cel mai important furnizor de asigurări private de sănătate cu acoperire internațională din Europa Centrală și de Est și este prezent pe piață de aproape 20 de ani. Cu reprezentanțe în România, Ungaria, Polonia și Bulgaria, MediHelp îmbină, cu succes, asigurarea internațională de sănătate cu asistența medicală, în beneficiului clienților săi.

Domenii: Asigurari

Nomade Communication & PR

Nomade Communication delivers corporate communication strategies, social media marketing and brand awareness strategies that transform brands, grow businesses and create value for stakeholders and...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!