Meditații pentru pierderea în greutate, la Act și Politon

Publicat pe 20 Septembrie 2016
Potrivit unui studiu Eurostat, unul din trei români se confruntă cu supraponderalitatea, o afecțiune ce poate conduce ulterior la obezitate și la alte probleme grave de sănătate. Cauzele sunt numeroase, programul încărcat, sedentarismul, alimentația nesănătoasă și eronata gestionare a stresului prin supra-alimentație conduc la acumularea nedorită de kilograme.

În funcție de persoană, există remedii care funcționează mai mult sau mai puțin, însă psihologii sunt de părere că, în multe cazuri, îngrășarea este cauzată de factori psihologici, precum stima scăzută de sine și stigmatizarea corpului personal, aspecte ce conduc la alimentație compulsivă sau la personificarea mâncării în inamic. Meditații pentru pierderea în greutate este un audiobook care propune demontarea acestor aspecte nesănătoase, într-o manieră simplă și ușor de aplicat.

Semnată de către Marianne Williamson, Meditații pentru pierderea în greutate este un bestseller internațional ce propune meditația ghidată drept cale către fericire, pace interioară și un corp armonios, disponibilă la editura Act și Politon, în format audiobook.

Audiobook-ul este o meditație ghidată ce îl va introduce pe cititor în lumea sacrului, acolo unde va fi capabil să vizualizeze bucuria, tristețea, relația cu propriul corp și cu divinitatea. Acesta va înlătura barierele din calea sa către fericire, continuându-și drumul spre lumină.

Marianne Williamson este un conferenţiar recunoscut internaţional şi autoare a bestsellerurilor Curs de pierdere în greutate: 21 de lecții spirituale ca să scapi totdeauna de kilogramele în plus, Efectul Umbrei sau Vârsta miracolelor, disponibile la editura Act și Politon în format audiobook sau tipărit. De asemenea, Williamson susține meditația și spiritualitatea ca drum către echilibru și către o viață sănătoasă și fericită.

Act și Politon

Editura ACT și Politon lansează și promovează cărți și audiobook-uri de dezvoltare personală, meditație, spiritualitate și business recunoscute la nivel internațional. Printre autorii publicați se numără Anthony Robbins, Dr. Wayne Dyer, Jack Canfield, Larry Winget, Marianne Williamson, James Altucher și alte nume arhicunoscute la nivel global. Editura ACT și Politon și-a început activitatea în 2014, oferind pasionaților cărți tipărite și audiobook-uri de cea mai bună calitate, lansând totodată și cele mai mari cărți audio în limba română.

Domenii: Farma, Lifestyle, Educatie

ACT SI POLITON SRL

Editura ACT și Politon și-a propus să aducă iubitorilor de carte din România o nouă modalitate de se bucura de opere de succes, și anume: prin intermediul audiobookurilor. Astfel, fie că sunteți la...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →