Mediteran PLUS – Țiglă metalică de calitate premium produsă de Caretta

Publicat pe 27 Iunie 2016
În plus față de modelul Mediteran classic – lansat în anul 2015 - Caretta furnizează un sistem complementar, menit să aducă beneficii suplimentare. Mediteran PLUS integrează caracteristicile premium ale țiglei metalice Mediteran cu avantajele unei folii textile anticondens, aplicată pe spatele țiglei prin lipire, sub presiune.

Mediteran PLUS este o soluție menită să ofere perfomanțe deosebite acoperișului: protecție împotriva condensului, plus de rezistență, izolare fonică, reducerea transferului de căldură, protecție ignifugă, precum și rezistență bacteorologică. Acest produs a fost conceput pentru cei care doresc să beneficieze de un acoperiș cu aspect distins și elegant, dar în același timp ultraperformant și rezistent.

Folia textilă se aplică prin lipire la presiune pe spatele țiglei metalice, cu ajutorul unor utilaje speciale, rezultând o membrană unitară, care are rolul de a controla procesul de condensare, având o capacitate de absorbție medie de aproximativ 800 g/mp la o înclinație standard de 45 grade, fără riscul de degradare în timp a materialului textil sintetic.

Membrana textilă aplicată pe spatele țiglei Mediteran PLUS îi conferă rezistență în timp.  Țigla Mediteran PLUS are o capacitate net superioară oricărui tip de țiglă metalică clasică în a absorbi zgomotele: între 20 și 42% în funcție de intensitatea acestora. Confortul acustic elimină unul dintre dezavantajele clasice ale țiglei metalice, Mediteran PLUS fiind astfel singurul produs de pe piață comparabil ca aspect și performanță cu țigla ceramică, beneficiind în același timp de greutate inferioară și costuri mult mai mici. 

Transferul de căldură este redus cu 38% pe timp de vară, pentru a conferi un plus de confort termic locuinței și pentru a evita supraîncălzirea mansardelor/podurilor.  Materialul textil este ignifug. La flacară vie nu arde, ci doar se înnegrește. Acest lucru stopează extinderea focului la nivelul acoperișului, acesta acționând ca un factor inhibitor. Materialul Mediteran PLUS nu dezvoltă în timp mucegai sau alte bacterii și nu permite extinderea acestora.

Caretta este unul dintre cei mai importanți producători naționali de sisteme complete de acoperișuri din țiglă metalică. Pentru ca proiectul unei case de vis să prindă formă în varianta finală, este recomandată atenție și o bună informare în alegerea celor mai bune materiale pentru acoperiș. Caretta oferă soluții personalizate de producție și instalare a sistemelor de acoperiș, iar un apel la numărul de contact – 0735.000.555 – ajută pentru informații suplimentare.

Contact vânzări: 0735 000 555

Email: vanzari@caretta.ro

Web: www.caretta.ro


AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!