Mediul online poate să lucreze pentru tine

Publicat pe 21 Ianuarie 2020
Mediul digital se dezvolta pe zi ce trece, iar așteptările consumatorilor cresc din ce în ce mai mult

Trăim în vremuri în care imaginea virtuală chiar contează! Acum, mai mult ca oricând, orice persoană care are o conexiune la internet, poate să exploreze și să cerceteze multitudinea de informații din magicul domeniu virtual. Aproape toți deținătorii de afaceri, mari sau mici, s-au adaptat acestor vremuri și au investit tot mai mult în dezvoltarea site-urilor web.

De mai bine de 20 de ani, internetul a devenit o mare piață de desfacere la nivel global, iar pentru oamenii de afaceri este o provocare complexă de a atrage cât mai mulți clienți din mediul online.

Dacă aveți un business și vă doriți să-l dezvoltați și mai mult, atunci trebuie să aveți în vedere că pagina dumneavoastră de internet vă reprezintă 100% afacerea.

Utilizatorii de internet sunt din ce în ce mai mulți și sunt atrași, de câțiva ani buni, în a face comenzi online, ceea ce este un beneficiu atât pentru ei, cât și pentru business-uri.

Un web site care are un design inovativ, calitativ, intuitiv, ușor de navigat, dar și cu o rapiditate de încărcare pentru orice dispozitiv (în mod special pe mobil), va fi cu siguranță apreciat de ochii critici ai potențialilor clienți.

Echipa be.one, cu o experiență de peste 7 ani în oferirea de servicii de dezvoltare web, a depășit cu success, prin profesionalism și responsabilitate, toate tipurile de provocări ale clienților săi, contribuind la obținerea unor rezultate excepționale în mediul online.

Dacă vă doriți un site:

  • structurat logic
  • optimizat SEO (Search Engine Optimization) pentru a spori ratele de conversie
  • cu un coținut relevant pentru afacerea dumneavoastră
  • cu poze și imagini optimizate
  • integrat cu Business Page Manager, Facebook Pixel, Google Tag Manager și Google Analitycs

și cu multe alte reale beneficii de marketing digital, pliate pe strategia dumneavoastră de brand, be.one este ”bagheta magică” ce ofera servicii de creare site  ideal pentru afacerea dumneavoastră.

Be.One este companie 100% românească specializată pe marketing digital ce își propune să contribuie la dezvoltarea industriei de digital. Avem cunoștințe de marketing și business - motiv pentru care înțelegem afacerea fiecărui client și găsim strategia cea mai potrivită de a construi prezența în online. Serviciile oferite sunt: web design, brand design, marketing, graphic design, editare video și foto de produs.


Creative Juice Media SRL

be.one își oferă o gamă  largă de servicii integrate pentru a construi imaginea brandului in mediul on-line.  Dorim sa contribuim la dezvoltarea prezentei in media digitala a mediului de...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!