Meli Melo aduce vara mai aproape de tine!

Publicat pe 20 Martie 2018
Campania pe tranzit, implementată de agenția de publicitate EVIA MEDIA, te îndeamnă să evadezi din cotidian, admirând creații ce aparțin colecției de primăvară – vară 2018 ESPRIT LIBRE by Meli Melo Paris!

Noua colecție, creată din preocuparea continuă de a pune în valoare individualitatea, personalitatea și stilul vestimentar al fiecărei reprezentante al sexului frumos, conține piese statement și accesorii inspirate din stilul Boho Chic și poate fi admirată, din această primăvară și în traficul din București, prin intermediul reclamelor dispuse pe mijloacele de transport în comun.

Astfel, mixul de marketing implementat de agenția de publicitate EVIA MEDIA, ce cuprinde printre altele, atât autobuze cât și garnituri de metrou, dezvăluie o selecție de piese vestimentare și accesorii cu tentă telurică, marca Meli Melo Paris, ce abundă în nuanțe delicate și texturi organice.

Obiectivul brandului Meli Melo, de a aduce permanent fantezie, culoare și stil în viețile unui număr cât mai mare de doamne și domnișoare, este menținut de abilitatea acestei campanii publicitare de a schimba frecvent peisajul urban, prin culoare și de permisivitatea interacțiunii acestuia cu publicul țintă, prin mesaje.

În drumul lor prin oraș, clienții fideli, dar mai ales cei nou targetati au oportunitatea, de a interacționa cu brandul și de a prelua cât mai multe informații despre acesta. 

Piesele din colecția ESPRIT LIBRE Meli Melo se găsesc, din 9 martie, în magazinele Meli Melo Paris, precum și online pe www.melimelo.ro


EVIA BUSINESS SOLUTIONS SRL

EVIA MEDIA - Un concept eficient de publicitate neconventionalaEVIA MEDIA reprezinta o formula complexa de comunicare in zona de publicitate neconventionala, asigurand astfel toate serviciile...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!