Meli Melo Paris: Descoperă în tine, femeia actuală!

Publicat pe 10 Septembrie 2018
Celebrează începutul unui nou sezon, alături de Meli Melo Paris și poartă bijuteriile și accesoriile ce te transformă într-o veritabilă Femme Actuelle!

Așa cum ne-au obișnuit în ultimii ani, pentru a marca lansarea colecției de bijuterii și accesorii, Meli Melo Paris împreună cu agenția de publicitate EVIA MEDIA dau startul unei noi campanii de publicitate implementată în agitaţia urbană bucureșteană. Mesajul reclamei afișat atât pe autobuzele RATB, cât și în subteran, in interiorul garniturilor de metrou, îndeamnă, asemenea anotimpului toamnei, la introspecţie: “Noua colecție este despre tine, despre femeia actuală și multitasking. Uită-te în oglindă și privește-i sclipirea din ochi!”

Femme Actuelle este o colecție rafinată și delicată, însă în același timp practică, creată asemeni unei povești de sezon, ce cuprinde frumusețea blândă a culorilor de toamnă și strălucirea rece a zilelor de noiembrie oglindite în piese din tafta și satin imprimat sau tartan, cărora li se alătură jachete împletite din mohair în nuanțe stinse de bej, roz prăfuit și vișiniu palid și coliere suprapuse, cercei oversized și brățări subțiri argintii și arămii. 

Noua colecție se află deja în magazinele Meli Melo din toată țara.   


EVIA BUSINESS SOLUTIONS SRL

EVIA MEDIA - Un concept eficient de publicitate neconventionalaEVIA MEDIA reprezinta o formula complexa de comunicare in zona de publicitate neconventionala, asigurand astfel toate serviciile...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →