Mensis Agency – Servicii web design si marketing online pentru afacerile de success !

Publicat pe 7 Septembrie 2020
Orice afacere serioasa din ziua de azi, are o prezenta stabila pe internet. Aceasta poate fi sub forma unui site de prezentare, ori a unui cont pe o platforma de socializare.

Internetul ofera foarte multe avantaje de promovare, insa foarte putini sunt cei care stiu sa profite de acestea. Multe firme inca apeleaza la metode invechite de atragere a audientei precum: reclamele tv. Sa va spunem un secret. La aceste reclama se mai uita doar copii, ori bunicii dumeavoastra. Daca aceasta este audienta pe care va asteptati sa o castigati, nu aveti decat sa va irositi banii pe aceste metode de promovare invechite.

Printre cele mai moderne metode de marketing, enumeram urmatoarele strategii: promovare seo, campanii PPC, campanii social media. O agentie de marketing online cu experienta va poate oferi servicii profesionale de optimizare site si promovare online.

Atunci cand apelati la servicii de creare site web, website-ul trebuie structurat astfel incat sa fie optimizat on-page inca de la inceput. Multi freeelanceri ori firme mici de web design nu tin cont de acest aspect, si veti ajunge astfel sa apelati la alte agentii pentru a rezolva aceste probleme. Agentia Mensis se va ocupa inca de la crearea site-ului de: web design, optimizare viteza, integrare retele de socializare, analiza seo si altele.

Modalitatile de promovare se pot dovedi foarte complexe si dificile. Daca nu esti specializat pe acest domeniu, cel mai recomandat este sa lasi acest aspect pe mana unei agentii SEO cu experienta. Accesand Mensis.ro vei intalni o echipa de profesionisti, dedicata marketing-ului online. Agentia noastra a de-a lungul timpului, a crescut vizibilitatea in mediul online a diferite firme si organizatii de renume. Va ajunge si compania ta o firma de renume ?

Domenii: IT

EDCORA IT SERVICES SRL

Reunim cele mai importante tehnici și tactici de optimizare si promovare online. Edcora transformă bugetul de promovare din cheltuială în investițe profitabilă. EDCORA iți oferă soluția perfectă...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →