Mercur Center a redevenit opțiunea de shopping preferată din centrul Craiovei

Publicat pe 28 Iulie 2020
La o lună și jumătate de la redeschiderea centrelor comerciale, Mercur Center Craiova a redevenit o opțiune importantă pentru cei ce preferă experiența de shopping în siguranță.

În toată această perioadă, centrul comercial din inima Craiovei a făcut eforturi permanente pentru a crea un mediu sigur pentru cumpărături și relaxare, pentru întreaga familie.

Au fost luate o serie de măsuri, de la instalarea de dispensere cu dezinfectant, măsurarea temperaturii clienților la intrare, limitarea accesului persoanelor care nu poartă mască de protecție, dezinfectarea permanentă a tuturor suprafețelor de contact, implementarea marcajelor pentru distanțarea fizică și până la monitorizarea constantă a traficului, pentru a evita aglomerarea spațiilor comune.

Chiar și în timpul stării de urgență, Mercur Center s-a implicat activ în acțiuni de responsabilitate socială, cum a fost campania STAI ÎN CASĂ, AVEM NOI GRIJĂ DE TINE!, prin care persoanele ce au avut nevoie de sprijin pentru a-și achiziționa cumpărăturile strict necesare au fost ajutate de voluntari.  

"Ne bucurăm să vedem că am găsit înțelegerea clienților noștri, de a respecta cu responsabilitate măsurile impuse și de a se bucura în siguranță de cumpărături de calitate. Supermarketul cu program non-stop, magazinele de haine, decorațiuni și accesorii, terasa generoasă cu vedere spre centrul orașului, toate fac din Mercur Center o destinație unde poți petrece timpul în cel mai plăcut mod, cu familia sau prietenii", a declarat Dumitru Răduț, director general Mercur Center Craiova.

Pentru că și-a obișnuit clienții cu lansarea unor surprize estivale, Mercur Center a promovat pe tot parcursul lunii iulie Campania SHOPPING-UL SE POARTĂ VARA !, dar și Concursul online LA UN PAS DE VACANȚĂ !, unde premiile au fost un troller premium de voiaj și vouchere pentru cumpărături.

Pentru luna august, magazinele din Mercur Center au pregătit o mulțime de surprize și reduceri pentru clienți, cu discount-uri de până la 70%. Puteți urmări promoțiile și noutățile, pe site-ul centrului comercial www.mercurcraiova.ro sau pe paginile de socializare facebook.com/mercurcraiova și instagram.com/mercurcenter.

Mercur Center Craiova s-a reinventat pe 9 iunie 2016, după un amplu proces de modernizare, care l-a transformat în cea mai nouă și modernă investiție de pe piața centrelor comerciale din Oltenia, cu magazine de fashion, decorațiuni și articole pentru casă, magazine de bijuterii, parfumuri și cosmetice, echipamente sportive, supermarket, food court, cinema multiplex, cafenea, spații de joacă, sală de fitness.

În același an, Mercur Center a fost nominalizat la categoria Best Refurbishment of the Year, în cadrul evenimentului CIJ Awards Gala și s-a numărat printre proiectele nominalizate în cadrul celei de-a 12-a ediții a Premiilor Bienalei Naționale de Arhitectură.

Domenii: Retail

SC EVOBRAND SRL

Prima agenție de comunicare și publicitate full-service din Craiova și Oltenia, care contribuie cel mai mult la creșterea afacerilor clienților săi, consolidând dezvoltarea pe termen lung a...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!