Micsoram ratele de creditare cu leasing auto second hand

Publicat pe 1 Februarie 2019
Astazi este imposibil de imaginat existenta economiei fara serviciile de creditare. O astfel de interactuiune intre cumparator, vanzator si institutiile de credit, creste, in mod semnificativ, cifra de afaceri.

Pentru a nu pierde profitul si in acelasi timp sa fie atrasi clientii, au aparut nenumarate alte tipuri de creditare printre care se numara si leasingul auto second hand ce te ajuta sa cumperi masina preferata .

In acelasi timp, creditarea este intotdeuna plina de unele riscuri, care trebuie sa fie acoperite de dobanzi.

Leasingul este o operatiune financiara, care a primit numele de la engl. “to lease”, care litaralmente se traduce “darea in arenda”. Cu toate acestea, in esenta, leasingul este un alt tip de creditare, doar care include arenda ca un element al contractului. Leasing auto second hand ofera mai multe oportunitati clientului decat un credit traditional.

Bucurati-va de avantajele de leasing auto second hand

Leasingul este o capabilitate financiara de a da posibilitatea clientul sa foloseasca un auto second hand imediat dupa perfectarea pachetului de documente si prima rata. Acest lucru este foarte convenabil si este cea mai profitabila metoda de achizitie a unui transport. Se ia in arenda un vehicol cu drept de rascumparare.

Leasingul auto second hand este mai avantajos decat un credit auto. Datorita platilor, se pot face economii la achizitia unei masini. Toate cheltuielee sau o parte din ele, pentru intretinerea auto second hand, sunt incluse in platile lunare.

In perioada de leasing, masina este folosita ca mijloc de delpasare fara a pierde fonduri proprii pentru achizitia acesteia. Valoarea de rascumparare este fixata in contractul de leasing si nu poate fi modificat, iar astfel clientul fiind protejat de riscul de modificare a valorii masinii.

Leasing auto second hand – simplu si convenabil

Leasingul auto second hand are diferente semnificative fata de autocredit si inchiriere. Creditul permite imediat inregistrarea masinii in proprietate, insa marea rata a dobanzii duce la supraplata, iar inchirierea permite utilizarea masinii doar pentru un anumit interval de timp. Leasingul uneste avantajul ambelor tipuri de tranzactii:

capacitatea de auto-reglamentare a conditiilor contractului de credit. Partile discuta intre ele problemele cu privire la volumul primei rate;

program convenabil de plata a ratelor. De obicei, cea mai mare taxa se face la inceput si la sfarsit, iar platile lunare se inscriu intr-o suma mica;

simplitate actelor. Benefeciarul nu are nevoie de un pachet mare de documente, de o lunga perioada de timp pentru examinarea cererii. Tranzactia se intocmeste intr-o zi.

In leasing, nu este neaparat sa fie procurata unitatea de transport, exista posibilitatea de a o intoarce si lua alt transport.

Autogeist ofera leasing auto second hand

Achizitionarea unei masini in leasing este un mod convenabil de a completa parcul auto. Datorita programului de leasing auto second hand din colectia companiei AutoGeist, apare posibilitatea de a procura  aici orice masina, fara sume platite in plus.

Aici sunt depuse toate eforturile, pentru ca achizitia sa fie una profitabila cu un minim de timp pierdut si la un pret optim. 

Domenii: Auto

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →