Miere de Manuka pret mic, sanatate totala

Publicat pe 22 Februarie 2018
Ce este mierea de Manuka? Mierea de Manuka este un produs apicol aparte pe plan mondial. Ceara de albine din arbustul de Manuka din Noua Zeelanda si Australia este plin de minerale si enzime active este foarte eficient in tratarea multor afectiuni, chiar si a acelora in fata carora antibioticele cele mai puternice se dovedesc neputincioase.

Efectul antibacterian al mierii de Manuka

O cura cu miere de Manuka pret de cateva saptamani se dovedeste ideala pentru sanatatea oricui este in suferinta. O dovada ca acestea nu sunt doar vorbe este faptul ca oamenii de stiinta au arata ca mierea de Manuka are un efect antibacterian impotriva urmatoarelor microorganisme:

• Escherichia coli (E. coli)

• Staphylococcus aureus (stafilococul auriu)

• Citrobacter freundii

• Proteus mirabilis

• Pseudomonas aeruginosa

• Salmonella typhimurium (salmonela)

• Streptococcus faecalis

• Streptococcus pyogenes (responsabil pentru infectiile din gat)

• Helicobacter Pylori (responsabil pentru ulcerele de stomac),

ca sa enumar doar cateva din cele 27 pe care le distruge mierea de Manuka.

Afectiuni tratate de mierea de Manuka

Afectiunile tratate de mierea de Manuka:

- Probleme ale aparatului respirator - viroze respiratorii, dureri de gat, gripa, sinuzite, otite

- Boli ale sistemului digestiv - indigestii, dureri de stomac, ulcere, gastrite, ulcer duodenal, sindromul colonului iritabil, gastro-esofagita de reflux, arsuri

- Probleme orale – probleme ale dintilor si gingiilor

- Probleme ale pielii: eczeme, psoriasis, acnee, dermatite, intepaturi de insecte si albine, eruptii cutanate, pecingine, prurit, ciperci ale unghiilor

- Intareste sistemul imunitar si energizeaza intregul organism

- Previne si lupta contra cancerelor

- Reduce colesterolul

- Eficienta impotriva bolilor sistemice

Mierea de Manuka pret corect pentru un medicament atat de eficient 

Evident ca mierea de Manuka are un pret mai mare tocmai datorita continutului bogat in substante antibacteriene care o fac recomandata in atatea afectiuni. Nu vorbim doar de un aliment, indiferent cat de importanta este mierea in alimentatia umana, ci de un veritabil medicament. Cei care s-au vindecat de bacteriile enumerate mai sus si care pun uneori chiar viata in pericol au fot recunoscatori albinelor pentru mierea de Manuka pretul ne mai fiind relevant.

Pentru siguranta consumatorului, mierea de Manuka are certificari si atestarii foarte clare, unice, prin care apicultorii si autoritatiile din Noua Zeelanda n-au lasat loc de dubii sau interpretari in actiunea antibacteriana a mierii de Manuka. Marturiile celor care s-au vindecat in urma utilizarii acestui excelent produs apicol a confirmat seriozitatea etichetarii mierii.

Mai mult decat atat medicii considera mierea de Manuka un produs de 50 de ori mai puternic in lupta cu infectiile fata de obisnuitele antibiotice aflate in farmacii si chiar antibioticele de tip nou. Int-o lume in care antibioticele sunt tot mai putin eficiente in lupta cu virusii si bacteriile, iar descoperirile noi tot mai rare, o intoarcere la natura e nu doar importanta, ci una esentiala. Natura a vindecat omenirea mii de ani, fara sincope, fara rezerve si o face din nou.

Mierea de Manuka pret al sanatatii:

Se recomanda cate doua sau trei lingurite dimineata si seara din mierea de Manuka pret de sase saptamani pentru un efect benefic maxim.

Domenii: Farma

ATELIERUL DE CREATII DIGITALE SRL

Noi cei de la Atelierul de Creatii Digitale ne consideram o agentie de publicitate inovativa, care doreste a oferii clientilor o experienta cat mai completa din punct de vedere al serviciilor....

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!