Mihai Morar te invită la o nouă conferință Fain & Simplu. Pe 3 iunie, la Opera Națională București

Publicat pe 18 Mai 2023
Mihai Morar te invită la o nouă conferință Fain & Simplu. Pe 3 iunie, la Opera Națională București

Fain & Simplu x Opera, a patra conferință în care Mihai Morar aduce alături oameni înzestrați spiritual, dar și intelectual, propune și de această dată o temă de luat cu tine o viață: călătoria de la a ști la a deveni.

În spiritul devizei ,,Artă pentru artă”, Fain & Simplu x Opera Națională București, te invită la o discuție ,,din suflet pentru suflet”, o călătorie de la a ști la a deveni. Într-o lume tot mai lipsită de sens și semnificații, tu ești propriul tău arhitect. Îți poți orchestra fericirea și tristețea deopotrivă. Fie te construiești, fie te lași dărâmat. Cum alegi să te sculptezi pe tine însuți pentru a avea curajul să privești viața și obstacolele ei fără să scazi în propriii ochi?

Pe scena Operei Naționale din București, Mihai Morar va avea alături 3 invitați cu totul și cu totul speciali. Petronela Rotar, Tukaram Paul Avram și Cristian Onețiu, oameni deosebiți care vin cu povești inspiraționale despre cum ne putem clădi pe noi înșine pentru a cunoaște stima de sine, împăcarea și echilibrul interior indiferent de contextele dificile pe care le întâlnim.

În cel mai lung weekend al anului, ți-am pregătit cea mai lungă zi pe care ți-o poți face cadou. O conferință Fain & Simplu pe scena Operei Naționale București, dedicată cunoașterii de sine, detox-ului sufletesc și creșterii personale. Pe 3 iunie, 3 voci puternice și bune mi se alătură în această misiune: Petronela Rotar, Paul Tukaram și Cristian Onețiu. Biletele sunt acum disponibile pe bilete.fainsisimplu.ro. Aștept cu nerăbdare întâlnirea noastră de vară. Un spațiu și un timp dedicat celei mai importante opere a fiecăruia dintre noi: viața.”, declară Mihai Morar.

Domenii: Lifestyle

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!