Mihai Morar: „Voi sunteți mâna dreaptă a Dianei!” Peste 100.000 de euro donați pentru puștoica de 14 ani

Publicat pe 22 Decembrie 2020
Mihai Morar: „Voi sunteți mâna dreaptă a Dianei!” . Diana Moldoveanu o cheamă pe ea, iar Universul i-a rezervat o misiune extrem de dificilă pe acest Pământ.

Diana trebuie să învingă un cancer nemilos, iar 63.000 de euro este suma care ar ajuta-o să-i facă misiunea mai ușoară.

La 14 ani, Diana a fost diagnosticată cu Osteosarcom (tumoră malignă a femurului stâng). În februarie 2018, adolescenta a ajuns în Italia, unde a fost operată. Piciorul i-a fost salvat de la amputare, printr-un transplant de titan. A urmat ședințe de chimioterapie, iar atunci când Diana a prins aripi, viața a lovit-o din nou.

Boala s-a agravat și mâna dreaptă trebuie amputată. În acest moment, evoluția bolii este galopantă, iar șansele de supraviețuire sunt sub 2%.

O rază de speranță a venit de la o clinică din Turcia, acolo unde Diana se află deja, doar că investigațiile au fost oprite din cauza unei noi lovituri pe care a primit-o de la realitate: Diana și mama ei au fost testate pozitiv cu noul coronavirus. 

În ciuda relelor, strigătul de disperare al Dianei s-a făcut auzit, iar Îngerii din Orașul Faptelor Bune au reușit, în mai puțin de 15 ore, să strângă peste 100.000 de euro pentru puștoica de 14 ani.

„Voi sunteți mâna dreaptă a Dianei!”. Atât de frumos a concluzionat Mihai Morar victoria din povestea Dianei care, pe tot parcursul emisiunii a intrat în direct, pe ZOOM, din Turcia. 

România, de bine e nevoie mereu! Ascultă Radio ZU!

Ca în fiecare an, întreaga campanie a putut fi ascultată non-stop pe toate frecvențele Radio ZU și poate fi urmărită video 24/24 pe site-ul www.radiozu.ro/live. Momentele cele mai importante au fost transmise live și pe pagina de facebook a Radio ZU, dar și pe ZU TV. 

Orașul Faptelor Bune este organizat în conformitate cu toate normele privind prevenirea și controlul transmiterii infecției SARS-COV-2 în contextul pandemiei de COVID-19. 

********************************

Ascultă Radio ZU pe toate frecvențele, dar și pe Aplicația mobilă disponibilă atât pentru Android, cât și pentru IOS. 

Urmărește ce se întâmplă 24 din 24 de ore la ZU pe platforma Visual Radio pe care o găsești pe radiozu.ro.

Revezi cele mai interesante momente foto și video pe platformele social media Radio ZU (Facebook , YouTube și Instagram).

Domenii: New Media

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!