MILUCON - Servicii complete de hidroizolatii realizate de specialisti cu experienta si potential

Publicat pe 22 Februarie 2017
Datorita experientei acumulate in toti anii de activitate a directorului tehnic Robert Milu, serviciile de hidroizolatii din Romania au atins un nou nivel al performantei.

Dl. Robert Milu este un inginer dedicat inspre realizarea celor mai inteligente investitii si inspre realizarea lucrarilor de calitate de hidroizolatii prin eforturi sustinute de parteneriate importante, atat cu clienti recunoscuti la nivel national (Kanal D, Kaufland, InterAgro, Ibiza Sol Residence, DB Schenker, Gamma Dev), cat si cu antreprenori, dezvoltatori imobiliari sau profesionisti din domenii variate (Fabrica de prajituri Casa Antonie, DMD COFFEE, Fabricii de Rulmenti KOYO, Institutul de Cercetari ELI NP, Hala depozitare KLG, Centrul de birouri DECEBAL TOWER, Showroom si Service EREBUS s.a.).

Compania Milucon dispune de toate resursele si materialele necesare pentru realizarea lucrarilor de proiectare, executie si instalare hidroizolatii si pardoseli, ceea ce determina durabilitatea, rezistenta si calitatea finala a proiectelor.

Hidroizolatii terase

In functie de tipul cladirii sau constructiei, compania Milucon proiecteaza si instaleaza sisteme de hidroizolatii terase prin care se garanteaza protectia teraselor impotriva intemperiilor.

Datorita personalului calificat si a materialelor calitative, eficienta solutiilor si materialelelor utilizate determina lucrari complete si viabile ce isi impun in timp propria rezistenta caracteristica impermeabilitatii, protectiei impotriva schimbarilor inopinate de temperatura si stabilitatii impotriva agentilor patogeni si factorilor negativi ai mediului.

Hidroizolatii fundatii

Pentru hidroizolatii fundatii, compania Milucon utilizeaza, printre altele, trei tipuri populare destinate impermeabilizarii complete a fundatiilor sau subsolurilor:

Hidroizolatii pe baza de membrane bituminoase ;

Hidroizolatii pe baza de materiale poliuretanice ;

Hidroizolatii pe baza de diferite masticuri de penetrare.

Pentru hidroizolarea completa a intregii portiuni subterane a unui anumit tip de spatiu, este recomandata atat impermeabilizarea verticala, cat si cea orizontala.

Compania Milucon asigura sisteme de protectie fiabile impotriva apelor substerane si precipitatiilor.

Hidroizolatii – Terase verzi

Compania Milucon asigura servicii de montaj terasa verde ce contribuie, in mod eficace, la sporirea efectelor de imbunatatire a izolatiei termice si asigura, indiferent de anotim, temperaturi optime si sporeste confortul termic.

Datorita proprietatilor fonoizolante, orice tip de terasa verde atenueaza considerabile sunetele din mediul unui oras “poluat” de zgomote.

Hidroizolatii Pereti

Numerosi clienti recomanda serviciile de calitate ale specialistilor Milucon pentru instalarea de sisteme de hidroizolatii pereti destinate celor mai complexe lucrari din domeniul constructiilor industriale si civile.

Astfel de sisteme sunt o alegere profesionista si o investitie de viitor pentru a reduce considerabil consecintele negative ale actiunilor apei asupra peretilor cladirilor.

Datorita caracteristicilor intrinseci ale hidroizolatiilor (ermetizare si impermeabilitate unitara), integritatea structurala a calitatii cladirilor hidroizolate este determinata tipul de membrane utilizate in timpul instalarii, si anume: membrane bituminoase, pe baza de PVC sau poliuretanice.

Hidroizolatii cu membrane poliuretanice

Hidroizolatii pe baza de materiale cu continut de substante poliuretanice (produse obtinute prin polimerizarea compusilor chimici cu glicoli) sunt metode ce revolutioneaza in timp real procesul de hidroizolare a suprafetelor.

Datorita rasinilor poliuretanice in combinate cu alte substante si compusi chimici, membranele rezultate determina calitatea lucrarilor finale. In plus, compania Milucon utilizeaza doar produse special create.

Sistemele de hidroizolatii poliuretanice fac parte din categoria produselor cu aplicare lichida.

Sunt metode revolutionare de sigilare a suprafetelor realizate din beton si nu numai, recomandate pentru modalitatea usoara de aplicare. Sunt o varianta ideala pentru hidroizolarea anumitor suprafete intr-un timp record, cu rezultate finale exceptionale.

Aceste tipuri de hidroizolatii se realizeaza cu rasini poliuretanice in amestec cu alte substante si elemente (izocianati de pilda), pentru obtinerea unor membrane cu proprietati remarcabile de rezistenta, in special impotriva factorilor de mediu.

Date de contact MILUCON

Website: www.milucon.ro

Adresa: Strada Drumul Taberei 87 A - Bucuresti

Numar de telefon: 0766 419 049

Domenii: Constructii

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!