Mobilier din sticla de la Securit International pentru case amenajate dupa ultimele tendinte

Publicat pe 7 Iunie 2016
In era moderna elementele fabricate din sticla au devenit piesele cheie pentru orice tip de amenajari interioare, in special pentru cele minimaliste sau high tech. In special mobilierul din sticla a castigat o popularitate destul de mare in randul celor care isi doresc amenajarari moderne si in pas cu moda si tendintele actuale.

Piese de mobilier din sticla de inalta calitate de la Securit International

Securit International va pune la dispozitie si acest mobilier din sticla cu ajutorul caruia sa va puneti in valoare orice tip de spatiu. Tot mai des se gasec in comert piese de mobilier din sticla iar designerii de top se intrec in crearea unor piese care sa intreaca orice imaginatie. Pentru multi acest tip de mobilier din sticla nu este accesibil din cauza pretului extrem de ridicat iar daca se orienteaza catre unele mai ieftine atunci calitatea lasa de dorit. Dar prin intermediul SECURIT S.A. veti putea sa gasiti mobilier din sticla de calitate inalta, realizata la cele mai inalte standarde la preturi mai mult decat accesibile. Pe site-ul nostru securitinternational.ro aveti oportunitatea de a  vizualiza modelele de mobilier din sticla pe care le creem dar sa si comandati. Prin interrmediul nostru aveti posibilitatea de a le personaliza asa cum doriti cu sigla companiei sau cu alte elemente grafice care sa le ofere personalitate proprie.

Rezistenta si durabilitatea impresionanta a mobilei din sticla

Sticla poate fi combinata cu o multime de alte materiale cum ar fi fierul forjat iar in acest mod sticla capata un aspect destul de interesant. O abordare la fel de interesanta este combinarea lemnului cu sticla. Exista o multime de posibilitati pentru a crea mobilier din sticla, singura limita fiind imaginatia.

Multi evita achizitionarea acestor piese de mobilier din sticla intrucat considera ca sunt fragile dar adevarul este ca pentru a fabrica astfel de piese se utilizeaza sticla securizata cu grosimea de 8 mm. O bucata de sticla cu suprafata de 1 mp si grosime de 15 mm poate sa reziste si la o greutate de 100 kg.

Tehnologia fabricarii pieselor de mobilier din sticla avanseaza in mod continuu si se descopera noi modalitati de a putea beneficia de mobila rezisenta si durabila. De asemenea, astazi este posibil sa se abordeze o multime de tipuri de finisaje cum ar fi transparenta, mata, sablata, sculptata, colorata, cu elemente vitrate, efect de sticla crapata si multe altele.

Indiferent de stil mobilierul de sticla se va potrivi perfect in casa dumneavoastra

Pentru adeptii unor stiluri precum cel minimalist sau high tech aceste piese de mobilier din sticla sunt elemente care nu ar trebui sa lipseasca din design-ul propriu – zis. Avantajul lor suprem este acela ca pot fi incorporate cu usurinta in orice stil de amenajari interioare.

Securit International va ofera posibilitatea de a achizitiona piese de mobilier din sticla pe care sa le incorporati cu usurinta in casa dumneavoastra. Cat despre intretinere, cu toate ca piesele de mobilier sunt destul de pretentioase la acest capitol, cu siguranta vor merita investitia.

Pentru a solicita o oferta de pret intrati pe site-ul nostru www.securitinternational.ro unde veti putea gasi datele noastre de contact. Cu siguranta veti fi multumiti de calitatea extraordinara pe care o au dar si de rezistenta si durabilitatea pe care si-o vor dovedi in timp.


AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!