Modele de pantofi sport în culorile momentului

Publicat pe 27 Iulie 2020
De la albastrul marin, până la nuanțe inflăcărate de roșu sau galben șofran, anul 2020 pune în lumină o paletă cromatică cel puțin interesantă. Culorile vedetă pot fi integrate în ținute în orice stil, inclusiv prin intermediul accesoriilor.

Dacă vrei să ții pasul cu moda, încearcă pantofii sport în nuanțele momentului. Și, dacă ai un buget redus, comandă teniși de damă de la Kalapod, disponibili într-o varietate de modele și de culori. Între timp, iată care sunt recomandările noastre:

Pantofii sport multicolori 

Îți plac culorile și nu te poți decide asupra unei preferate? Încearcă pantofii sport multicolori. Aceștia pot fi purtați cu ușurință în ținute de tot felul, însă te sfătuim să îi asortezi cu grijă în outfiturile de birou, deoarece ar putea atrage atenția asupra lor mai mult decât este nevoie. Însă, ei sunt alegerea perfectă pentru plimbările prin oraș în zilele de vară, dar și pentru festivalurile de muzică. Asortează-i într-un look neutru și nu vei da greș. 

Adidașii în nuanța anului 2020

Albastrul clasic a fost desemnat culoarea anului 2020 de către cei de la Institutul Pantone. Având ca inspirație natura - în special marea -, această nuanță îndeamnă la calm și la creativitate. În moda, albastrul clasic este foarte apreciat, fiind destul de ușor de asortat. Așadar, nu trebuie să mai stai pe gânduri: cumpără-ți chiar acum o pereche de pantofi sport în această nuanță. Îi poți asorta cu jeanși, fuste sau rochii, dar la fel de potriviți sunt și pentru a-ți completa ținuta de sală. 

Cum asortezi corect culoarea pantofilor sport 

O metodă simplă de a asorta corect pantofii sport cu restul ținutei este să cunoști cele 5 categorii de culori, respectiv:

 • Nonculorile (alb și negru)
 • Culorile neutre
 • Culorile pastelate
 • Culorile metalizate
 • Culorile aprinse 
 • Astfel, încălțămintea albă poate fi purtată cu haine neon sau pastelate. Pantofii nude, pot fi asortați cu aproape orice culoare, dar vor oferi un efect de impact în asociere cu tonurile aprinse. Pantofii sport metalizați, dar și cei argintii sau aurii sunt ceva mai pretențioși și, totodată, ies ușor în evidență. Cei argintii fac casă bună cu albastrul, cu nuanțele pastelate sau cu nonculorile. Cei aurii pot fi purtați cu verde și roșu. 

  Roata culorilor 

  Roata culorilor te poate ajuta de fiecare dată când ești în încurcătură în ceea ce privește asortarea cromatică a încălțămintei cu restul ținutei. Pentru început, trebuie să știi că aceasta este formată pornind de la 3 culori primare - roșu, galben și albastru. Culorile secundare, obținute prin combinarea a 2 culori primare sunt verdele, portocaliul și violetul. Culorile terțiale sunt acelea care rezultă în urma asocierii unei culori primare cu una secundară sau a două culori secundare, iar culorile complementare sunt cele care se regăsesc pe cerc în poziții diametral opuse. Pe de altă parte, culorile analog sunt vecine în roata culorilor și te pot ajuta să creezi look-uri armonioase. Poți folosi chiar și 3-4 nuanțe analoage în cadrul aceleiași ținute. 

  Ține cont de sfaturile pe care ți le-am oferit în acest articol și îndrăznește să porți cele mai cool încălțări în culorile momentului!

  Domenii: Lifestyle

  Digital Workforce SRL

  Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →