Modele noi de mașini automate în flota B smart – Rent a Car, pentru anul 2018

Publicat pe 30 Ianuarie 2018
Din dorința de a îmbunătăți permanent serviciile de închirieri auto oferite, compania B smart – Rent a Car anunță introducerea unor noi mașini automate în flotă. Rezervarea acestora rămâne la fel de simplă: accesând site-ul de închiriere www.bsmart-rent.ro sau apelând numărul (+4) 0758 – 566.978.

Fiind prezentă în topul preferințelor clienților care utilizează servicii de închirieri mașini în România, compania B smart – Rent a Car este recunoscută pentru profesionalismul și prețurile avantajoase practicate. Pentru a menține confortul și siguranța clienților săi, dar mai ales pentru a depăși standardele de calitate impuse de o piață concurențială, B smart – Rent a Car anunță înnoirea flotei de mașini oferite spre închiriere.

Întrucât cererea pentru mașini automate a crescut semnificativ în ultimii 2 ani, B smart – Rent a Car introduce următoarele noi modele de mașini hidramate: Dacia Logan, Dacia Duster, Renault Megane 4 Sedan, Renault Clio 4, Volkswagen Golf 7, Ford Focus,Volkswagen Passat, Volkswagen Tiguan, Renault Kadjar și Ford Kuga.  

În plus, în această perioadă, toate modelele de mașini beneficiază de prețuri promoționale de închiriere!  

Despre B smart – Rent a Car

B smart - Rent a Car București reprezintă soluția eficientă de închirieri auto pe termen scurt, mediu sau lung, atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice. Compania dispune de o flotă de mașini bine întreținută și garantează clienților săi, prețuri corecte.

Accesează http://www.bsmart-rent.ro și rezervă-ți o călătorie în siguranță!


companies

B smart - Rent a Car reprezinta solutia eficienta de inchirieri auto pe termen scurt, mediu sau lung, atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice. B smart - Rent a Car dispune de o...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →