Modernizarea gradinii incepe primavara aceasta cu echipamentele speciale de la Bricolaj Market

Publicat pe 20 Martie 2020
Luna martie, dupa cum prea bine stim, este cea in care natura reinvie, dar si cea in care agricultorii, profesionisti sau amatori, roiesc ca albinele pe campuri. Pentru ca am devenit din ce in ce mai sceptici in ceea ce priveste calitatea fructelor si legumelor din comert, medicii specialisti ne recomanda sa consumam, pe cat mai mult posibil, doar alimente din propria gradina.

Desi aparent este o activitate simpla, intretinerea unei gradini poate da multe batai de cap agricultorilor, mai ales atunci cand conditiile meteo nu promit productia mult visata. In ajutorul celor ce vor sa eficientizeze intreg procesul de cultivare, dezvoltare si culegere a roadelor dintr-o gradina vine Bricolaj Market - magazin specializat pe aceasta linie de profil, cu solutii diverse, dar si moderne pentru a usura munca agricultorilor.

Echipamente moderne pentru gradina - doar la Bricolaj Market

Fie ca intretinem un spatiu agricol din pura pasiune sau pentru a dezvolta o afacere in acest sens, nu trebuie sa uitam ca echipamentele ultra moderne disponibile pe piata la ora actuala ne pot usura munca extrem de mult.

Avand in vedere ca ultimele veri s-au aratat mai mult toride decat ploioase, sistemul de irigare este fara dar si poate o componenta principala din cadrul gradinii. Vorbim de un echipament prin care putem oferi o cantitate de apa constanta plantelor pentru ca acestea sa se poata dezvolta armonios. Din randul sistemelor de irigare se evidentiaza cel prin picurare, disponibil si pe bricolajmarket.ro.

Modalitatea prin care un sistem de irigare prin picurare functioneaza este motivul pentru care tot mai multi agriculori il aleg, in detrimentul alternativelor clasice. Vorbim de un sistem ce nu risipeste apa – cantitatea zilnica de apa necesara oricarei plantule este administrata direct la radacina. Toata operatiunea se desfasoara prin picturare, dupa cum ne indica si numele sistemului, iar asta inseamna ca riscul ca plantulele sa se ofileasca datorita umiditatii excesive este zero.

De la pompe de gradina, hidrofoare, apometre si accesorii apa, dar si echipamente de gradina unde putem aminti de masini de tuns iarna, motocoase, fierastraie, motofierastraie, dar si motosape si chiar suflante, toate fac parte din categoria de produse disponibile pe bricolajmarket.ro, in sectiunea casa si gradina.

Domenii: Afaceri

SC EUROPEAN ADVERTISING HOLDING SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →