Moldova Business week 2018: Oportunitati de afaceri si investitii in Republica Moldova

Publicat pe 20 Noiembrie 2018
In jur de 1000 de participanti din 53 de tari si peste 75 de speakeri sunt asteptati la Chisinau, in zilele de 27-29 noiembrie, la cel mai important eveniment economic al anului, Moldova Business Week 2018. Cea de-a cincea editie a „Saptamanii Afacerilor”, organizata de Agentia de Investitii, sub egida Guvernului Republicii Moldova, isi propune sa stabileasca noi relatii comerciale, durabile si transparente cu parteneri din intreaga lume.

Evenimentul consacrat antreprenoriatului, promovarii exporturilor si atragerii investitiilor in regiune, nu trebuie ratat de catre cei care isi propun sa-si internationalizeze businessul, sa cunoasca noile tendinte in abordarea parteneriatelor externe, sa indentifice noi clienti sau piete de desfacere, sa adopte noi modele de reusita in afaceri si solutii pentru provocarile cotidiene. Accesul la conferinta este liber pentru toti oamenii de afaceri interesati, in baza inregistrarii prealabile online pe www.mbw.md.

Pe parcursul celor 3 zile vor fi organizate prelegeri si sesiuni despre potentialul investitional al ramurilor strategice ale economiei nationale – Energetica, Infrastructura, Automotive si Electronica, Tehnologia Informatiei si a Comunicatiilor, Agricultura si Industria Alimentara, Turism, Industria Usoara, urmate de discutii B2B si prezentarea istoriilor de succes ale oamenilor de afaceri din diverse tari. Atractivitatea investitionala a celor 7 sectoare strategice ale economiei nationale va fi prezentata prin intermediul panelurilor tematice, care vor include prezentari relevante a peste 75 de speakeri, printre care reprezentanti ai Guvernului Republicii Moldova, ambasadori, reprezentanti ai partenerilor externi strategici, ai companiilor autohtone, dar si invitati speciali de peste hotare: Romania, Georgia, Ungaria, Macedonia, Belgia, Italia si Marea Britanie. Panelurile vor evidentia avantajele competitive ale sectoarelor, oportunitatile investitionale actuale si vor oferi din prima sursa informatii esentiale despre politicile statului in sustinerea investitiilor. 

Pentru a mentine un dialog public-privat transparent, editia din acest an va include, in premiera, sesiuni de Q&A cu echipe de profesionisti din trei ministere de resort: Ministerul Economiei si Infrastructurii, Ministerul Finantelor, Ministerul Agriculturii, Dezvoltarii Regionale si Mediului. Pentru invitatii din strainatate care vor sa se documenteze despre oportunitatile oferite de Republica Moldova vor fi organizate vizite de lucru aplicate, structurate pe domeniile: Fashion Route, Digital Path, Free Economic Zone, Agrifood. Acestea vor fi combinate cu vizitarea unor obiectivelor turistice, completand astfel o unica experienta de descoperire a Republicii Moldova, drept autentica destinatie emergenta. 

Despre MBW 

Moldova Business Week este cel mai important eveniment national in domeniul afacerilor, organizat la Chisinau, incepand din anul 2014. In fiecare an, forumul de afaceri a reunit un numar important de autoritati, agenti economici din toate sectoarele economiei, importatori, exportatori, finantatori din tara si din strainatate, iar interactiunea dintre participanti a culminat cu incheierea a zeci de parteneriate, care au contribuit la dezvoltarea economiei nationale. 

Republica Moldova este o destinatie atractiva pentru investitii si o piata competitiva la nivel regional. Va invitam sa va alaturati celor peste 1000 de lideri , devenind Ambasadorii Moldovei in lumea afacerilor.

Agenda si formularul de inregistrare sunt disponibile pe pagina oficiala a evenimentului – www.mbw.md

Domenii: Investitii

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →