Monitorizarea reţelelor devine un imperativ

Publicat pe 29 Ianuarie 2023
Actualmente, reţelele de computere includ multe dispozitive, senzori, echipamente de supraveghere, imprimante şi altele. Lumea e tot mai populată de dispozitive IoT care pot interacţiona în multe feluri. Iar miniaturizarea resurselor de procesare date a dus la posibilitatea de a se adăuga automatizare dispozitivelor la un nivel infinit mai redus al energiei şi spaţiului de care era anterior nevoie.

În plus, pe măsură ce cloud-ul devine din ce în ce mai comun, multe funcţii care anterior necesitau centre de date private pot fi acum achiziţionate ca serviciu de la furnizori de cloud. Toate acestea pun o presiune tot mai mare asupra funcţionării adecvate a reţelei. Ca atare, firmele contemporane se bazează tot mai mult pe buna conectivitate.

Pentru a veni în sprijinul soluţionării oricăror probleme apărute în urma acestor presiuni, Allied Telesis, unul din liderii furnizorilor de soluţii inteligente de networking, propune pieţei Auger, care este un serviciu de monitorizare a infrastructurii.

Auger are două componente foarte importante. În primul rând, este un sistem de monitorizare bazat pe cloud ce include monitorizare reţea şi infrastructură, instrumente de vizualizare şi panouri care ajută la gestionarea reţelei. În al doilea rând, Auger este deservit de experţi în monitorizarea infrastructurii, un mare ajutor în menţinerea eficienţei reţelei.

Serviciul foloseşte protocoale existente în reţea ca să colecteze datele necesare şi cele mai noi protocoale de securitate ca să păstreze informaţia securizată. Iar prin îmbinarea celor mai noi tehnologii de agregare date cu tehnologiile de machine learning, Auger devine un sistem de monitorizare care oferă o reţea funcţională în orice condiţii, fără dificultăţile obişnuite ale unei asemenea funcţionări.

Domenii: IT

TAG MEDIA SRL

Tag Media SRL o agenție de Relații Publice și Comunicare, activitatea noastră fiind aceea de a difuza informații IT&C către mass media. Aceste informații includ conținut media (comunicate de...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!