Moore Stephens KSC se extinde în Timișoara și Alina Solomon este noul Partener

Publicat pe 13 Octombrie 2016
Moore Stephens KSC a anunțat deschiderea noului birou de la Timișoara care este condus de Alina Solomon în calitate de Partener, responsabil de linia de business dedicată Externalizării.

Alina susține cu pasiune companiile locale și internaționale pe spețe ce țin de sfera contabilă, fiscală, salarizare și administrare de personal. Ea este responsabilă de serviciile de Externalizare oferite clienților din Romania si R. Moldova .

Mamas Koutsoyiannis, C.E.O. Moore Stephens KSC declară: “Succesul nostru este reprezentat de o echipă unică care deține gradul potrivit de expertiză. Îmi face plăcere să-i urez "Bun venit" Alinei, care a condus pentru aproape 10 ani o firmă foarte dinamică și care are entuziasmul și energia necesare pentru a reuși în mediul actual care este într-o continuă schimbare. În afară de ghișeul de suport în limbile Engleză, Greacă, Franceză și Rusă de care clienții noștri deja beneficiază, prin deschiderea noului birou de la Timișoara adăugăm suport și pentru limbile Italiană și Spaniolă. Acesta permite clienților să converseze cu specialiștii noștri direct în limba nativă, asigurându-ne astfel că furnizăm servicii la nivel înalt și prin intermediul unei comunicări familiare pentru clienți." 

Alina Solomon declară: “Sunt încântată să mă alătur unei firme atât de dinamice și cu o creștere atât de rapidă precum Moore Stephens KSC. Cu siguranță, împreună vom depăși așteptările clienților și în același timp ne asigurăm că oferim mediul propice pentru dezvoltarea echipei”.  

Anunțul vine după un an remarcabil pentru Moore Stephens KSC, deoarece 2016 a marcat o perioadă în care firma a crescut exponențial din punct de vedere al portofoliului de clienți și al realizărilor echipei. 

Alina Solomon 

Alina se alătură Moore Stephens KSC cu peste 10 ani de experiență profesională. Ca membru al echipei de Servicii Profesionale, ea coordonează departamentul de Externalizare din cadrul Moore Stephens KSC. Alina este stabilită la Timișoara și oferă consultanță afacerilor locale și internaționale pentru a-și desfășura activitatea în funcție de diverse spețe din sfera contabilă, fiscală, salarizare și administrare de personal. Alina vorbește fluent limbile Engleză și Spaniolă.

www.moorestephens-ksc.ro


Moore Stephens KSC Assurance SRL

Firma Moore Stephens KSC este membru independent al rețelei Moore Stephens International, unul dintre leaderii globali în furnizarea serviciilor de contabilitate, audit si consultanță. Societatea...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!