myhive Romania intră în programul de bike-sharing ce aparţine I’Velo

Publicat pe 3 Iunie 2022
De Ziua Internaţională a Bicicletei, myhive susţine soluțiile de mobilitate verde şi anunţă parteneriatul cu I'Velo, singurul program de bike-sharing din București.

Astfel, portofoliul de clădiri myhive din Bucureşti – myhive S-Park, myhive Metroffice, precum și myhive IRIDE | nineteen and myhive IRIDE | twenty - au fost dotate cu stații biciclete care pot transforma drumul de acasă la birou într-o activitate plăcută, sănătoasă și prietenoasă cu mediul.

Serviciul de bike-sharing conectează clădirile myhive la întreagă rețea de stații automate I’Velo din București. Fiecare dintre cele trei stații de bike sharing (cladirile myhive IRIDE | nineteen şi myhive IRIDE | twenty sunt echipate cu o statie de biciclete) dispune de 5 sloturi pentru biciclete. Clădirea myhive S-Park este dotată, de asemenea, cu o stație de reparare a bicicletelor, pentru bicicletele angajaților și ale chiriașilor.

Domenii: Lifestyle

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!