NaTex.com.ro – Dedurizatoare apa pentru combaterea duritatii apei la super preturi

Publicat pe 8 Martie 2018
Fapul ca mineralele regasite in proportie alarmanta in apa duc la cresterea duritatii acesteia este un lucru binecunoscut de toata lumea, iar aceasta problema poate duce la un intreg lant de disconforturi si batai de cap.

Pentru a combate aceasta chestiune importanta este necesar sa apelati la dedurizatoare apa, produse comercializate de NaTex care va ofera rezultate vizibile in cel mai scurt timp.

Dedurizatoare pentru apa de cea mai buna calitate si la super preturi – numai de la compania romaneasca NaTex.

Primii pasi care duc la rezolvarea duritatii apei este testarea acesteia cu aparate profesioniste care vor calcula procentul de calcar regasit in apa. Daca acesta se regaseste intr-o proportie deloc neglijabila este necesar sa se ia masuri pentru tratarea acesteia, iar solutiile care dau cele mai mari rezultate sunt dedurizatoarele de apa.

Acestea sunt niste produse speciale care ajuta la protejarea instalatiilor de apa si a electrocasnicelor care functioneaza pe baza de apa: centrala termica, masina de spalat, boiler etc.

Duritatea apei este o problema care poate duce la mult stres, printre acestea regasindu-se:

Sedimentarea calcarului in masinile de spalat, boiler sau in diferite instalatii;

Uzarea instalatiilor sanitare;

Aparitia petelor albe pe cabinele de dus, tacamuri, robinete;

Deteriorarea hainelor spalate in masinile de spalat cu probleme;

Infundarea mai facila a robinetelor si a tevilor.

O data ce veti apela la podusele de dedurizare a apei toate aceste probleme vor deveni niste amintiri. Va veti putea bucura la maxim de calitatea electrocasnicelor care functioneaza cu ajutorul apei, reusind totodata sa faceti economii consistente in buget.

Cum alegem dedurizatoarele de apa potrivite?

Atunci cand luam hotararea de a achizitiona un dedurizator este important sa tinem cont de anumiti pasi pentru ca aceste produse sa reuseasca sa ne satisfaca toate necesitatile. Asadar, acestea sunt principalele chestiuni pe care este recomandat sa le aveti in vedere atunci cand doriti sa achizitionati un astfel de produs:

Dimensiunea – Daca locul in care doriti sa montati produsul este un spatiu nu atat de mare, aveti posibilitatea de a alege sa cumparati modele de dedurizatoare compacte de tip cabinet, acestea avand o dimensiune mult mai redusa, reusind astfel sa faceti o economie de spatiu. Daca, in schimb camera in care doriti sa montati dedurizatorul este una incapatoare atunci puteti sa achizitionati dedurizatoare de apa mai mari, care au in componenta lor doua corpuri;

Caracteristicile concrete ale produsului – Este extrem de important sa tineti cont de masuratorile care au reiesit dupa testarea apei, reusind astfel sa cumparati produsul care este potrivit pentru procentul de duritate al apei din gospodaria dumneavoastra. Volumul de apa necesar si debitul maxim posibil sunt alte doua lucruri de luat in vedere atunci cand doriti sa va bucurati de de un astfel de produs;

Analizati atent – Un alt lucru de luat in calcul dupa ce ati gasit modelul de dedurizator de apa care sa se potriveasca duritatii apei este acela de a analiza in concret mai multe modele de la producatori diferiti. Acest lucru va putea sa va scuteasca de bani dati in plus si de alte probleme calitative.

Pentru mai multe informatii referitoare la intreaga noastra oferta de dedurizatoare apa și alte echipamente profesionale accesati website-ul nostru NaTex.com.ro sau vizitati showroom-ul nostru din Bucuresti, unde specialistii nostri va stau la dispozitie.

Sediu: Blvd. Mircea Voda nr. 52, Bucuresti, sector 3

Showroom: Soseaua Bucuresti - Urziceni, nr. 17, Natura Center (China Town), hala 2, magazin 11, Afumati Ilfov.

Telefon: 0743.646.464

E-mail: natex@natex.ro 

Domenii: Investitii

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!