Natex.com.ro - Masini surfilat – Descopera inventia care a revolutionat industria textila

Publicat pe 12 Martie 2018
Industria textila este una dintre cele mai competitive industrii, iar succesul unei afaceri in domeniu este dat si de instrumentele folosite pentru cusaturi.

In aceasta privinta, daca alegi sa cumperi masini surfilat de calitate fiind mai mult decat necesara pentru orice fabrica in care se produc articole de calitate superioara.

Natex.com.ro iti ofera cele mai bune solutii in materie de accesorii masini de cusut, masini surfilat, masini industriale de cusut, astfel incat sa sporesti succesul afacerii tale cu confectii.

In ceea ce priveste masinile industriale de cusut, masinile surfilat reprezinta probabil cea mai recenta si performanta inventie in domeniu, remarcandu-se prin calitatea produselor care se obtin utilizand acest tip de masina.

Masina foloseste un sistem performant, care taie marginile cu acuratete si rapiditate, formele putand fi modificate cu usurinta.

Masina de surfilat nu inlocuieste masina de cusut

E important de stiut ca masina de surfilat realizeaza mai degraba o finisare a cusaturii, contribuind la rezistenta acesteia, si nu o cusatura completa. De aceea, este gresit sa credem ca masina de surfilat poate inlocui o masina profesionala de cusut.

Cele doua sunt complementare, astfel ca, daca masina de cusut industriala realizeaza cusaturile, masina de surfilat le finiseaza, adica intareste marginile pentru a preveni destramarea lor.

Care este diferenta intre o masina de cusut industriala si una pentru uz casnic?

Exista numeroase diferente intre o masina de cusut industriala si una de uz casnic, desi cele doua au componente similare.

Printre acestea se numara:

Materialul folosit - Masinile de uz casnic sunt concepute pentru a permite utilizarea oricarui material, ceea ce le face incredibil de flexibile in ceea ce priveste utilizarea unor materiale mai usoare, care trebuie reparate sau modificate.

 In schimb, masinile industriale functioneaza cu materiale mult mai complexe, materiale grele.

Gradul de utilizare - Masinile pentru uz domestic sunt create pentru a putea fi folosite in jur de doua ore, ele nerezistand mai mult, deoarece au un motor destul de mic.

Cele industriale sunt create pentru a face fata, asa cum le spune si numele, unei cantitati industriale de materiale. Insa acest lucru nu inseamna ca, daca sunteti pasionati de croitorie, nu va puteti cumpara o masina destinata uzului industrial. Este mai performanta si poate fi folosita pentru cusaturi mai complexe.

Componentele - Motorul este principala componenta care separa masinile industriale de cele domestice, puterea acestuia fiind semnificativ mai mare pentru masinile industriale.

Avantaje si dezavantaje

Ambele masini de cusut au avantajele si dezavantajele lor, insa totul depinde de modul si scopul pentru care sunt folosite. Masinile industriale au si un pret mai mare, dar si o rezistenta mai mare.

Pentru mai multe informatii despre orice fel de masina de cusut, industriala, de uz casnic sau masina surfilat, nu ezitati sa apelati la compania Natex.com.ro

Firma comercializeaza piese, accesorii si masini de cusut de cea mai buna calitate si la cele mai bune preturi de pe piata din Romania.

Beneficiati de consultanta de specialitate pentru a face cea mai buna alegere pentru afacerea dvs.

Date de contact

Telefon: 021 326 21 60

Email: natex@natex.com.ro

Domenii: Investitii

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →