Începe ConstructFest, ediția a V-a, cel mai mare târg european dedicat pieței de construcții

Publicat pe 26 Martie 2022
ConstructFest, evenimentul de referință pentru piața de construcții din România, reunește în perioada 4-8 aprilie cele mai reprezentative companii din domeniu, viitori ingineri constructori, studenți și potențiali studenți.

Beneficiile ConstructFEST

Pe parcursul celor cinci zile, evenimentul se desfășoară în sistem hibrid și este organizat atât în format fizic, cât și pe o platformă interactivă prin care se facilitează interacțiunea live a companiilor cu participanții, în vederea recrutării, dar și pentru dezvoltarea parteneriatelor de business. Elevii și studenții prezenți au oportunitatea de a participa la sesiuni științifice, dezbateri cu teme de actualitate din domeniu și mese rotunde cu subiecte de interes, susținute de stakeholderi naționali și internaționali care vor prezenta perspective noi în educație, inovare și cercetare.

„ConstructFest 2022 face parte din seria de demersuri permanente pe care Universitatea Tehnică de Construcții București le întreprinde pentru a sprijini viitorii specialiști în ingineria de construcții, oferindu-le acces la universități europene importante din cadrul EU-CONEXUS și șansa de a intra în contact direct cu companii importante din industrie.

UTCB face toate eforturile de a răspunde acestei nevoi crescânde de specialiști și încurajează educația orientată către inovație și către digitalizarea sectorului de construcții din România. Ne continuăm misiunea de a forma generațiile următoare și ne concentrăm acțiunile în dezvoltarea de parteneriate care să consolideze importanța resursei umane în piața construcțiilor.” Prof. univ. dr.ing. Radu Sorin Văcăreanu, Rector UTCB

În cadrul evenimentului se vor organiza Târgul Educațional și Târgul Companiilor, acolo unde, companii reprezentative din industria de construcții își vor prezenta oferta de locuri de muncă, atât pentru domenii de execuție, cât și pentru proiectare – cercetare. În paralel, cei interesați pot aplica la stagii de practică și programe de internship, în timp ce elevii pot afla informații necesare despre programele de studiu ale facultăților parte din EU-CONEXUS, direct de la reprezentanții acestora.

Un subiect de o importanță majoră - Siguranța construcțiilor și măsurile pentru protecția împotriva hazardelor naturale – va fi dezbătut la ConstructFest, în data de 5 aprilie, subiect ce stă la baza organizării ulterioare a trei conferințe internaționale de către UTCB.

Ediția anterioară ConstructFest, în cifre

Evenimentul ConstructFest 2021 s-a desfășurat, în premieră, exclusiv online și a înregistrat cifre record.

În cadrul celei de-a patra ediții a evenimentului, 32 de companii au fost prezente cu standuri virtuale și zone de networking, 1600 de studenți s-au înregistrat în platforma de eveniment, 400 de elevi s-au bucurat de experiența inovatoare, iar campania online dedicată evenimentului la scară europeană a fost vizualizată de mai mult de 2 milioane de persoane.

Pentru mai multe informații legate de ConstructFEST, vă rugăm accesați: https://constructfest.ro/

Domenii: Constructii

SC GODMOTHER SRL

Agenție de publicitate cu o experiență de 22 de ani, specializată în furnizarea de servicii de tip BTL și digital, orientați permanent către soluții și cu peste 1000 de evenimente implementate.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!