Nicometal Tub, peste 10 ani de experiență în comercializarea de țevi

Publicat pe 25 Mai 2017
De peste 10 ani, Nicometal Tub se ocupă de distribuirea și comercializarea de țevi pentru instalații. Credem în calitatea produselor noastre, deci acestea respectă standardele europene necesare. Țevile pentru instalații pot fi țevi negre sudate, țevi zincate și tevi trase (laminate).

Tevile din otel pentru instalatii pot avea o durată de viaţă de până la 50 de ani şi se remarcă prin rigiditate, robusteţe şi rezistenţă.

Ţevile pentru instalații sanitare se aleg, în primul rând, în funcţie de temperatura şi presiunea apei care urmează să fie transportată prin ele. Există ţevi pentru presiune şi ţevi pentru scurgere, specifice sistemului de evacuare a apelor uzate. Pe site-ul nostrum veți găsi tipul de țevi care vă interesează.

Să vorbim pe scurt despre caracteristicile produselor noastre:

Tevile sudate pentru instalații

Tevile negre pentru instalații sunt țevi sudate longitudinal fabricate din oțel carbon. Acestea sunt supuse unei probe de presiune pentru a se verifica calitatea și rezistenta sudurilor. De obicei, ele se folosesc în instalații mai uzuale care nu sunt supuse unor condiții termice sau de presiune mai dure. Avantajul lor constă în faptul că țevile sudate sunt mai ieftine decât cele trase.

Țevi de oțel sudate utilizate la presiune : certificat EN 10217-1 și calitate P235TR1.

Țeavă neagră sudată longitudinal pentru apă/gaz: certificat EN 10255 și calitate S195T.

Tevile laminate pentru instalații

Avantajul țevilor laminate constă în faptul că acestea rezistă la presiuni mult mai ridicate decât cele sudate, însă costurile sunt mai mari. Cu toate acestea, funcționează mai bine în condiții dure decât cele sudate și au certificate EN 10216_1 și EN 10216_2 cu calitatea oțelului P235/265 TR1, respectiv P235/265 GH.

Tevi zincate pentru instalații

Alt tip de țevi pentru instalații sunt țevile zincate, galvanizate. Țeava zincată din oțel este o țeavă sudată neagră care a fost acoperită cu un strat de zinc. Rezistă la presiuni de până la 50 bar. Au un mare avantaj și anume faptul că nu ruginesc, spre deosebire de cele sudate. Durata lor de viață este între 25 și 50 de ani. Țeava zincată de instalații are standard EN 10255 / EN 10217-1 și calitățile S195T/ P235TR1.

Domenii: Constructii

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!